Ilyenkor el kell menni pótvizsgára?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy crohn betegségem van és emiatt nem tudtam intenzíven bejárni az iskolába (mostmár szerencsére visszaszorult már 1 hónapja nem jött ki) azonban elég rosszak lettek a jegyeim (2-es 3-as) és matematikából megbuktam. Úgy döntöttem,hogy évet ismételek mert nem vagyok megelégedve ezekkel a jegyekkel, viszont mivel matekból megbuktam és ha tovább akarnék menni akkor mindenképp el kellene menni pótvizsgázni. Viszont ha évet ismételek akkor is el kell mennem megírni? Van valami értelme?#egyetem #vizsga #matematika #iskola #gimnázium #dolgozat #osztály #tanulmány #évismétlés #pótvizsga
2015. júl. 24. 22:00
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat elgondolkozom, hogy továbbmenjek e, egyébként még csak 9.es vagyok, úgyhogy rengeteg tanulással lehetséges,hogy 10.-ben be tudom hozni a lemaradást :)
2015. júl. 26. 23:42
12/16 Tom Benko válasza:
Szerintem meg tudod csinálni, ne hagyd el magad!
13/16 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni,hogy átmentem a pótvizsgán maximális pontszámmal!
2015. okt. 19. 20:39
14/16 A kérdező kommentje:
Minden választ nagyon köszönök.
2015. okt. 19. 20:40
15/16 anonim válasza:
Gratulálok! Ne felejtsd el soha ne adj fel semmit, mindent meg kell próbálni, még ha lehetetlennek is tűnik.. :)
16/16 anonim válasza:
Az írásbelin milyen feladatok voltak?
(Vagy csak szóbeli volt?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!