Ilyenkor el kell menni pótvizsgára?
1. Köszi a választ megy a zöld. :)
2. Azért akarok évet ismételni mert nincsen alapom és így jövőre meg fogok bukni sok tantárgyból.
Utóbbi vagyok, utóirat:
De szerintem vagy te annyira okos, hogy ilyen gyenge alapokat a jövő tanévben is be tudsz hozni, miközben az új tananyagot tanuljátok. A tanárok biztos segítenek, az ilyen igyekvő diákokat szeretik.
A pótvizsgára inkább menj el, ha kell, írok neked segítséget a felkészüléshez.
#2: igen, ugyanis nem mindenkinek a kegyelemkettes az életcélja. Van, aki nem csak azért jár iskolába, hogy "letudja a kötelezőt", hanem azért, mert akar is majd valamit kezdeni az agyával.
Ha pedig valakinek kimarad az év nagy része, lehet, hogy meg tudja írni kettes-hármasra a pótvizsgát, de rendesen az anyagot nem fogja tudni elsajátítani. A következő évben pedig hiányozni fog az, ami most kimaradt.
Attól függ, hogy most melyik osztályba is jársz... ha érettségi következik a következő évben, akkor több problémát jelentene ez a gyenge év.
Én azt mondom, hogy próbáld meg bári áron megcsinálni a pótvizsgát. Az osztályismétlés nem a legjobb dolog és azt sem tudhatod, hogy a későbbi években nem lesz megint ilyen probléma, és akkor már nem egy évet ismételnél...
Ezek a jegyek semmit sem számítanak és a következő évben bőven be lehet hozni egy ilyen lemaradást. Ha pedig a jegyek zavarnak, akkor koncentrálj az érettségire és ott mutasd meg, hogy kitűnő is tudsz lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!