Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Megtalálták a Föld 2. 0-t....

Megtalálták a Föld 2. 0-t. Vélemények?

Figyelt kérdés
A NASA bejelentette hogy a Kepler távcső talált egy Földhöz hasonló bolygót, a Kepler452B-t. Mikor indulhatunk el?:D
2015. júl. 23. 19:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
#8 annyira nem értesz ehhez. A bolygó kilendíti egy kicsit a napot a gravitációja miatt, és eltakarja bizonyos %-át. Innen lehet megtudni, hogy milyen nagy, és tömör. Szerinted az életzónában vannak növények, oxigén? Feltételezés. Ezért hívják 2. földnek. Élővilága is lehet. Ne tőlem tájékozódj már OMG.
2015. júl. 23. 22:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Gázbolygót láttál már az életzónán belül?
2015. júl. 23. 22:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Az hogy "feltételezés", nem ugyanaz mintha kerek perec kijelentjük hogy a Föld ikertestvérét találták meg. Annyira értesz az exobolygók kutatásához mint én.

Ha persze elraboltak a reptoidok vagy a lumbulábiak, és elvittek oda, megmutatták neked, az más.

2015. júl. 23. 23:04
 14/17 anonim válasza:
Részletesebben(Zorigo :D) : [link]
2015. júl. 23. 23:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
a föld sem volt amúgy világ életében olyan hű de lakható, értelmes élet meg még kevesebb ideje van rajta
2015. júl. 24. 01:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyon nagyon jó hír! Egyelőre semmi rendkívüli, de nagyon bíztató, hogy egyre több földhöz hasonló bolygót ismerünk. Nemrég egy kérdésnél már kifejtettem, hogy szeritnem esélyes, hogy még a mi életünkben fognak találni olyan bolygót, amin van élet. Jelen pillanatban még nem elég érzékenyek a műszereink, de hamarosan lehet majd vizsgálni a földméretű exobolygók légkörét, és ahogy valaki előttem említette, spektroszkópiai adatokból megállapítható a molekuláris oxigén jelenléte, ami jelen tudásunk szerint az élet egyértelmű jele. Vannak kutatók, akik azt valószínűsítik, hogy értelmes életet is lehet találni spektroszkópiai adatok kiértékelésével.
2015. júl. 24. 12:09
 17/17 Kele Roland válasza:
Elméletileg lehetséges , de ember soha nem jut oda olyan elképesztően messze van .(1400 fényév)
2015. júl. 29. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!