Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi az a "monotonic gold"? A...

Mi az a "monotonic gold"? A nevét nem tudom magyarul.

Figyelt kérdés
Lehet, hogy monoatomic, nem tudom, régen hallottam róla, és fogalmam sincs mi is ez. De, biztos az aranyhoz van köze. Milyen eltérő tulajdonságai vannak, milyen az ára a nromál aranyhoz képest?

2015. júl. 22. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Monoatomic/monatomic gold. Magyarul "Fehér Arany Por" elnevezéssel találod meg.

Valójában "monoatomos arany" nemigen létezik, ha létezik is, az maximum aranygőz, de semmiképp sem por.

Holisztikus gyógymódként, fogyókúrás kiegészítőként, öregedésgátlóként árulják a jóhiszeműeknek, meglehetősen drágán. Ezekben a porokban persze nyilvánvalóan nincs se monoatom, se arany...

2015. júl. 22. 22:56
 2/9 A kérdező kommentje:
És van köze az aranyhoz? Azzal nem is foglalkozok, amit kínálnak pár idiótáknak, olvastam egy angol cikket, te jó ég. Nem írom le, mert átteszik a tudományos kérdést az ezó kategóriába. Honnan jött az a kifejezés, hogy monatomic?
2015. júl. 22. 23:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Monatomic <- monoatomic = egyatomos.
2015. júl. 22. 23:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Hmm. Akkor ez egy tiszta fém, nem? Hiszen nincsenek benne különbféle atomok, csak egy fajta. Az arany nem ilyen/legalább kicsit hasonló?
2015. júl. 22. 23:41
 5/9 anonim ***** válasza:
2015. júl. 22. 23:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem azt jelenti, hogy nincsenek benne más atomok, hanem azt, hogy a benne lévő atomok között nincs kötés. Ezért mondtam, hogy maximum az aranygőz lehetne ilyen, de igazából még az sem. Tehát ilyen ismert anyag, hogy monoatomos? arany, nem létezik, ezt a kifejezést csak a már említett porokra használják.
2015. júl. 23. 20:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy többen is említették előttem, ez csak egy újabb kamu, amivel megpróbálják lehúzni az embert.
2015. júl. 23. 20:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Amit említenek az az arany gáz lenne igazából.
2015. júl. 24. 16:57
 9/9 anonim válasza:

konteo.blogrepublik.eu/2014/06/12/a-gyikember-konteok/

Nem véletlenül nem találkozunk vele.

Hosszú, de nekem nagyon tetszett ez a kis olvasmány. Régi a kérdés, de legalább válasz. Vagyis benne van a lényeg.

Hitetlenek kerüljenek.

2017. okt. 16. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!