Miért félünk a haláltól, ha születésünk előtt is csak egy "nagy semmi" volt, csakúgy, mint ami a halál után lesz?
Figyelt kérdés
Ugyanaz vár ránk a halál után, mint ami a születés előtt volt. Arra, hogy mielőtt megszülettünk mi volt, nem emlékszünk. Akkor mitől félünk?2010. márc. 4. 08:36
11/12 Vizimalac válasza:
Valaki előttem azt írta, hogy a mélyen vallásos emberek, papok nem félnek a haláltól... Igaz, nem félnek, rettegnek tőle!!!!!! Hogy miért????? Mert álszentek mind egytől egyig. Hintik az igét és hibát hibára halmoznak. Tök egyszerű!!! Élj szeretetteljes életet, tisztelj mindent és mindenkit és akkor nem lesz miért félned! Mert ha a szertetetet adod ami mindannyiunkban megvan Mint ahogy az Isten is bennünk él akkor rájösz hogy a halál nem más, mint ami leránt rólad minden szennyes leplet amit az egód sározott össze. Egy kérdés. Hallottál már vallási háborúkról? Ha igen gondolkozz el. Hallottál már a tízparancsolatról? Ha igen gondolj a 4. parancsolatra... Ne imádj jelképeket mint vannak fent és lent stb.... A papok miket csókolgatnak és imádnak? Megfeszített Jézus szobrokat, ereklyéket? Milyen érdekes, pont ők nem tudják mit ír a tízparancsolat? Szégyen!!! Cswak önmagadban higyj, ne abba amit más akar rád erőltetni, legyen az kereszténység, zsidóság, katolizmus, stb... A kereszénységnek több mint 164 leszármazott vallása van. Emlékszel? Tanultál a keresztes hadjáratokról. Isten nevében őlni! Ez a vallás? Hát én nem kérek belőle inkább hiszek a bennem lévő jóban.
12/12 anonim válasza:
Én nem magától a halál utáni semmitől félek, hanem az odavezető traumától. Pl. autóbalesetem lenne pár percig még élve maradnék és a közben lévő fájdalomtól félek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!