A tudomány mivel bizonyítja a világ minden táján föllelhető illuminati-logókat?
Azt nem értem, hogy mitől van mindenki úgy leakadva azon, hogy X és Y civilizáció közt kapcsolat van.
Gondoljunk bele, hogy az emberiség egyelen egyszer alakult ki, és amikor szétterjedt, akkor minden bizonnyal volt már nyelv amin beszélt, volt valamiféle vallás és bizonyára megvoltak a szimbólumok, amiket a vének a homokba rajzoltak a tábortűz mellett. És ahogy vándoroltak, az egyik csapat erre, a másik arra fordult, attól még generációról generációra átadódott, megőrződött a tudás, az ősi szibólumrendszer.
Én inkább azon lennék meglepve, ha bármilyen ősi civilizációk úgy léteznének, hogy azok közt nincs közös vonás, mert bármilyen sokat is változott két embercsoport a szétválás után, a gyökereikben ott vannak az ősi szimbólumok.
"Azt nem értem, hogy mitől van mindenki úgy leakadva azon, hogy X és Y civilizáció közt kapcsolat van."
Pont az benne az érdekes hogy nem volt fizikai kapcsolat közöttük. Például sok helyen épitettek piramisokat, úgy hogy ezek a népek semmilyen kapcsolatban nem voltak egymással. Nem csak Egyiptomban vannak piramisok hanem Amerikában, Kinában, Azori szigeteken és még Európában is találtak nemrég és még ki tudja merre. Az nem magyarázat hogy sokezer éve egy közös őstől mardt ez fent, és az is érdekes hogy ezek az épitmények messze meghaladták a kor technikai fejletségét.
Hagyományos értelemben tudományos válszat erre nem fogsz kapni. Sajnos sokan mesének gondolják, pedig a 10-es válaszoló nagyjából leirta a megfejtést. Nézd meg hogy az illumináti kit imád, kinek az érkezését várja. Ugyanezt fogod látni ezeknél a régi kulturáknál is.
# 18
Igen igazad van hogy Lucifer Isten helyébe akar lépni ez le van írva a bibliába
Templomos lovagokat be tiltoták sátánizmus miatt elmenekültek Skóciába meg alapították a szabadkőműves ki kiáltoták magukat a Vatikán ellenségéve és később a szabadkőműves belül meg alapították AZ ILLUMINATIT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!