Miért nem fog egyik tollam sem egy idő után?
Figyelt kérdés
Nem fogy ki belőlük a tinta egyáltalán, van amelyikben még több mint háromnegyede megvan, mégsem fognak. Ha egy tollam egy hónapig fog, az már nagy dolog, de van amelyik csak egy hétig. Ha rázogatom őket, akkor még 1-1 szót leírnak, de utána megint semmi. És minden egyes tollammal ez van az utóbbi hónapokban. Miért? Nem csinálok velük semmi olyat, amitől tönkremehetnének.2015. júl. 7. 13:22
1/4 anonim válasza:
Vegyél normális tollat, ne a legolcsóbbat. Még egyetlen zebra márkájú tollam se ment tönkre.
2/4 anonim válasza:
Én mindig reklámtollakkal írok. Nem adok ki pénz tollért. Elég jól bírják.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem a legolcsóbbakat veszem. Sőt, kaptam egy tök drágát a névnapomra, de már azzal is ugyanígy jártam.
2015. júl. 7. 14:14
4/4 anonim válasza:
Hát akkor nem tudom nem rágod a tetejüket és kerül bele nyál? Vagy csak simán szétszeded őket és levegős lesz a tinta vagy vizes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!