Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » össze illik a BAK fiú és az...

The viper kérdése:

össze illik a BAK fiú és az OROSZLÁN csaj?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
eddig minden kérdezőt mocskosul leugattak aki a tudomány témába merte tenni a horoszkópos szarságait, most nem én leszek az első, de ne félj... Jönni fognak...
2010. márc. 1. 23:03
 2/7 anonim ***** válasza:
24%

Szia!

Nálunk a férjem oroszán én a bak.Igazából én igazán jól kijövök az oroszlán pasikkal.

A lényeg,h a bak túltegye magát az apróbb sérelmeken,és tudja csodálni az oroszlánt,akinek mindig arra van szüksége,de veszettül.Nem egyszerű páros,de lehet sikere.

2010. márc. 1. 23:15
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Hát milyen kérdés ez? Természetesen egy oroszlán nőstény nem képes utódokat létrehozni egy hím kecskétől (a bak eleve fiút, azaz tudományosabban szólva hímet jelent a kecskéknél, így ezt nem kell külön hangsúlyoznod). A nagymacskáknál a fajhibrid képzés a legközelebbi rokonokkal is elég késéges, de azért léteznek oroszlán-tigris hibridek. A kecskéket nem tudom, hogy próbálták-e már rokonfajokkal keresztezni.

Gyanítom, hogy az oroszlán-kecskebak viszony inkább a vadász-zsákmány viszony felé fog húzni, mintsem a párzás felé.

2010. márc. 2. 00:09
 4/7 anonim válasza:
78%
00:09 - es :de hülye vagy! :D
2010. márc. 2. 01:57
 5/7 anonim ***** válasza:

...azért előfordultak már a világtörténelemben ilyen viszonyok. Kecskéről még nem hallottam, de őzről és bociról már igen. Sajnos nem volt hosszú életű a kapcsolat (de azért pár napig eltartott). Jellemzően a falka többi tagja szólt bele a boldogságba.

Itt is azt mondom, hogy óvakodjatok a szkeptikus ismerősöktől!

Ja: és ha még egyszer ilyen agyament, IQ nullás kérdést teszel a tudományos rovatba, akkor különbet is kaphatsz.

Szerintem a kérdésed a hozzád hasonlók rovataiba kellene föltenni. Ott majd jól kielemzik, aztán a fele azt mondja majd, hogy "igen, ez tökéletes lesz" - a másik fele meg azt, hogy "nem ez csapnivaló lesz".

Te meg úgyis úgy döntesz majd, ahogy tudat alatt eddig is akartad.

2010. márc. 2. 03:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Probléma nélkül összeillenek függetlenül attól. hogy oroszlán-e vagy sem, hacsak nem túl szűk a lány. Sajnos manapság gyakoribb és modernebb a bak a bakkal.
2010. márc. 2. 04:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem :) bár ebbe még nagyon sok minden beleszól.Szerintem csinálj astroneten egy személyes horoszkóp elemzést ha tudod hány órakkor született,abból még nagyon sok minden kideül.

egy BAK lány

2010. márc. 5. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!