össze illik a BAK fiú és az OROSZLÁN csaj?
Szia!
Nálunk a férjem oroszán én a bak.Igazából én igazán jól kijövök az oroszlán pasikkal.
A lényeg,h a bak túltegye magát az apróbb sérelmeken,és tudja csodálni az oroszlánt,akinek mindig arra van szüksége,de veszettül.Nem egyszerű páros,de lehet sikere.
Hát milyen kérdés ez? Természetesen egy oroszlán nőstény nem képes utódokat létrehozni egy hím kecskétől (a bak eleve fiút, azaz tudományosabban szólva hímet jelent a kecskéknél, így ezt nem kell külön hangsúlyoznod). A nagymacskáknál a fajhibrid képzés a legközelebbi rokonokkal is elég késéges, de azért léteznek oroszlán-tigris hibridek. A kecskéket nem tudom, hogy próbálták-e már rokonfajokkal keresztezni.
Gyanítom, hogy az oroszlán-kecskebak viszony inkább a vadász-zsákmány viszony felé fog húzni, mintsem a párzás felé.
...azért előfordultak már a világtörténelemben ilyen viszonyok. Kecskéről még nem hallottam, de őzről és bociról már igen. Sajnos nem volt hosszú életű a kapcsolat (de azért pár napig eltartott). Jellemzően a falka többi tagja szólt bele a boldogságba.
Itt is azt mondom, hogy óvakodjatok a szkeptikus ismerősöktől!
Ja: és ha még egyszer ilyen agyament, IQ nullás kérdést teszel a tudományos rovatba, akkor különbet is kaphatsz.
Szerintem a kérdésed a hozzád hasonlók rovataiba kellene föltenni. Ott majd jól kielemzik, aztán a fele azt mondja majd, hogy "igen, ez tökéletes lesz" - a másik fele meg azt, hogy "nem ez csapnivaló lesz".
Te meg úgyis úgy döntesz majd, ahogy tudat alatt eddig is akartad.
Szerintem egyáltalán nem :) bár ebbe még nagyon sok minden beleszól.Szerintem csinálj astroneten egy személyes horoszkóp elemzést ha tudod hány órakkor született,abból még nagyon sok minden kideül.
egy BAK lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!