Szerintetek van olyan, hogy valaki későn kezd foglalkozni tudománnyal?
Tegyük fel, egy ember csak 30 éves korára jön rá, hogy marhára érdekli mondjuk a fizika. Véleményetek szerint ekkor már el lehetetlenültek előle a lehetőségek, illetve már nem viheti sokra a szakmán belül?
A véleményetekre lennék kíváncsi, de jöhet ehhez hasonló kis történet.
Szerintem van esély erre. Ha gimiben jó voltál matekból és fizikából, beiratkozhatsz egy egyetemre vagy főiskolára. Miért ne? Jogod van hozzá.
Persze elméleti atomfizikus már nem biztos, hogy válik belőled, de mondjuk valami mérnöki szakot még megcélozhatsz szerintem.
Szerintem ha valaki tényleg szeret valamit akkor képes megtanulni akár 80 éves korában is! Nem kell 18-20 évesen elmenni egyetemre fősulira aztán meg 2 év múlva megunja és elmegy valami okj s szakmára! 30 év meg még nem a világ vége!!!
Remélem belevágsz és megmutatod az embereknek hogy mire is vagyunk képesek ha igazán kitartóak vagyunk és érdekel amit csinálunk!!!!!
Sok sikert! :D
Köszönöm szépen, nagyon motiváló és biztató az üzeneted!
(Egyébként én is hasonló véleményen vagyok.) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!