Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha természettudományi kérdést...

Ha természettudományi kérdést teszek fel, miért oltanak le teljesen, ha butaságot kérdezek? Miért ilyen sznobok a reálos emberek a tudásukra?

Figyelt kérdés
A humánosoknál ezt nem tapasztaltam ennyire. Talán a humán területet képviselőknek jóval magasabb az érzelmi intelligenciájuk, míg a reálosoknak a natúr IQ?
2015. máj. 25. 15:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg azért, mert létezik ugye egy alapképzés... például normális ember tudja, hogy örökmozgó nem létezik.

Ha te mégis ilyet kérdezel, akkor joggal írja mindenki, hogy buta vagy.

Az igaz, hogy ma a tudomány nem divat - de ez már a te bajod.

Ettől függetlenül kérdezz csak nyugodtan, hiszen jó válaszok is lesznek.

2015. máj. 25. 15:49
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
Nincs olyan, hogy natúr IQ. Az IQ és az EQ (érzelmi intelligencia) teljesen különböző dolgok és nincs köztük igazából kapcsolat. És igen a term.tudományokhoz nincs szükség EQ-ra csak IQ-ra, míg humán tárgyaknál, főleg szociológia, történelem EQ is kell, hogy ki mit miért tesz-tett. Mondjuk azért vannak olyan buta kérdések, hogy egy term. tudos ember zsebében kinyílik tőle a bicska, mert már általánosban tudni kellett volna. Szóval ja valamivel kevésbé toleránsak a reálosok ilyen szempontból, de azért nem általánosítanék.
2015. máj. 25. 15:51
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Nekem meg pont az a tapasztalatom, hogy a humanosok szoktak elszallva lenni. Fingja nincs, hogy mi a kulonbseg a maj es a vese kozott, majdnem megbukott matekbol es buszke ra, elkepzelni nem tudja, hogy hogyan kerul az aram a konnektroba, de azert osztja az eszt. De ha te nem tudod hogy mikor halt meg IV. Bela, akkor egy sotet bunko vagy.
2015. máj. 25. 16:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak akkora marhaságot kérdezel, amit már egy 6 évesnek is tudnia kéne, hogy mindenkinél elszakad a cérna
2015. máj. 25. 16:01
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

A humán területek művelőinek sokkal kevesebb bullshittel kell megbirkózniuk, mint nekünk. Ez van. Használd a keresőt, és figyelj a stílusodra, ne tűnj lekezelőnek, mert azt nem szeretjük. Szerintem aki tényleges érdeklődést mutat egy tényleges kérdés iránt, annak teljesen normális válaszokat szoktunk adni.

Aki meg a mai nap huszadszorra döntötte meg az egész modern fizikát és amúgy is hülyék vagyunk és zárkózottak és fasiszták mert nem fogadjuk el a légből kapott elmélkedését azonnal, azzal én is kevéssé vagyok kedves.

2015. máj. 25. 16:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Amíg kérdez valaki, addig a jószándékú válaszolók nem oltják le.

Az igazi probléma akkor kezdődik, ha valami elképesztő ostobaságot ÁLLÍT az illető, vagy ami még rosszabb elkezd ostobaságokkal érvelni és okoskodni, olyan téren, amihez lövése nincs. Na a második esetben már jogos az oltás.

2015. máj. 25. 17:06
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Humánosok azért nem oltanak le mivel tőlük nem lehet hülyeséget kérdezni ugyanis az irodalom meg hasonló cuccok önmagában hatalmas ostobaságok.

A történelemről ezt nem állítom mert az hasznos egy bizonyos szintig, viszont abba is rengeteg kitaláció/mese van csak mert az unatkozó történészek már nem tudnak mit csinálni.

2015. máj. 25. 22:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Azért humánosként mondhatom, hogy nálunk is van egy határ hülye kérdésekben, amit ezen az oldalon rendre átlépnek. Itt elsősorban a történelmi kérdésekre gondolok, és nem azzal van a gond, hogy valaki nem tudja mikor halt meg IV. Béla, hanem ahogy itt előttem is írták, amikor jönnek a nagy "felfedezéseikkel", amit ilyen-olyan félig ezós oldalról szednek általában és, mikor megmondod nekik finoman, hogy ez nem így van, akkor jön az a rész, hogy ballibsihazaárulózsidószemétföldönkívüli vagy.
2015. máj. 25. 23:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Mégis ki és hogyan dönti el, hogy hol a határ az ostoba és nem ostoba kérdések között?
2015. máj. 26. 23:39
 10/11 anonim ***** válasza:
a józan ész. a reál józan ész
2015. máj. 26. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!