Ha természettudományi kérdést teszek fel, miért oltanak le teljesen, ha butaságot kérdezek? Miért ilyen sznobok a reálos emberek a tudásukra?
Esetleg azért, mert létezik ugye egy alapképzés... például normális ember tudja, hogy örökmozgó nem létezik.
Ha te mégis ilyet kérdezel, akkor joggal írja mindenki, hogy buta vagy.
Az igaz, hogy ma a tudomány nem divat - de ez már a te bajod.
Ettől függetlenül kérdezz csak nyugodtan, hiszen jó válaszok is lesznek.
A humán területek művelőinek sokkal kevesebb bullshittel kell megbirkózniuk, mint nekünk. Ez van. Használd a keresőt, és figyelj a stílusodra, ne tűnj lekezelőnek, mert azt nem szeretjük. Szerintem aki tényleges érdeklődést mutat egy tényleges kérdés iránt, annak teljesen normális válaszokat szoktunk adni.
Aki meg a mai nap huszadszorra döntötte meg az egész modern fizikát és amúgy is hülyék vagyunk és zárkózottak és fasiszták mert nem fogadjuk el a légből kapott elmélkedését azonnal, azzal én is kevéssé vagyok kedves.
Amíg kérdez valaki, addig a jószándékú válaszolók nem oltják le.
Az igazi probléma akkor kezdődik, ha valami elképesztő ostobaságot ÁLLÍT az illető, vagy ami még rosszabb elkezd ostobaságokkal érvelni és okoskodni, olyan téren, amihez lövése nincs. Na a második esetben már jogos az oltás.
Humánosok azért nem oltanak le mivel tőlük nem lehet hülyeséget kérdezni ugyanis az irodalom meg hasonló cuccok önmagában hatalmas ostobaságok.
A történelemről ezt nem állítom mert az hasznos egy bizonyos szintig, viszont abba is rengeteg kitaláció/mese van csak mert az unatkozó történészek már nem tudnak mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!