Megtörtént a holdraszállás? Ha igen akkor magyarázzátok már meg hogy mi alapján bizonyítható be hogy megtörtént? Mert én eggyáltalán nem hiszem el, de sosem lehet tudni hogy megtörtént-e vagy sem.
"én a %-okból nem vonnék le messzemenő következtetéseket"
Abból én sem, de a tudomány rovatban a bizonyítatlan konteókkal nem is nagyon lehet magas pontszámot gyűjteni.
Kérnék akkor a "tudóktól" minimum olyan hiteles cáfolatot a holdi ténykedésünkre, mint amennyire erős bizonyítékoz EZEK mellette:
Ez konkrétan több mint fél tonna bizonyíték.
És nem mellesleg ezernyi helyen hiteles vizsgálattal igazolva a nem földi származás.
Például itt, nálunk is:
és gondolkodjon el már a konteó-front azon, mi venné rá a világ szinte ÖSSZES geológusát, hogy részt vegyen egy világméretű átverésben.
És ez "csak" a tárgyi bizonyíték.
Neked kell bizonyítanod a saját ökörségedet. Tehát, hol vannak azok a lehengerlő bizonyítékok? Amíg nem mutatsz egyet sem addig fenntartom hogy csak az elborult paranoia beszél belőled, logikus gondolkodásra képtelen vagy.
"és ti komolyan azt hiszitek, hogy a NASA semmit az égvilágon nem titkol a Hold körüli témákban?"
Nem. Ami nemzetbiztonságot érintő téma, azok a dolgok bizony csak sokszor tíz év után derültek ki. Például a terv, hogy atombombát akartak dobni a Holdra. De egy ekkora horderejű és ennyi ember kezén átmenő dolgot, mint a többszöri holdraszállás, NEM LEHET MEGHAMISÍTANI!
Az ehhez szükséges titkolózás és globális csalás többe került volna, mint az egész holdmizéria.
"Ti tényleg azt hiszitek, hogy a politika és a NASA azok teljesen tiszta lapokkal játszanak?"
Nem, nem hisszük. Konkrétan amit most a drón-űrrepülőgéppel művelnek ,az akkora mismásolás meg sunnyogás, hogy csak na. Csakhogy a holddal kapcsolatos feltételezett csalás lehetetlen.
"Akiket érdekelnek az igazságok, azok nem elégszenek meg az orrunk alá tett féligazságokkal, sok esetben hazugságokkal!"
Főleg, ha remek kis konteós forrásokra alapulnak. A más szemében a szálkát is, sajátban a gerendát se, mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!