1/5 anonim válasza:
Tegyél fel kérdéseket magadnak a tananyaggal kapcsolatban.
2/5 Shai-Hulud válasza:
Úgy, hogy nem hagyod abba félúton azzal, hogy "hát én ezt tudom", hanem gyakorolsz még tovább.
Ha az értelmed megvan, akkor csak akaraterő kell hozzá.
3/5 anonim válasza:
Úgy kezdj el tanulni egy tárgyat, hogy ráhangolódsz, és arra figyelsz. Először próbáld megérteni, mert sokkal könnyebb megtanulni azt, aminek értjük a működését.
Negyed annyi energia szükséges akkor, ha amit meg akarsz tanulni, előtte valaki elmagyarázza ( pl suliban a tanár, vagy youtube-on valaki más ), és te figyelsz. Iskola renszerben szeretnél jól tanulni, vagy valahol máshol?
4/5 anonim válasza:
Jegyzetelj. Vázlat, lényeg, összefüggések. Amit gyakorolni lehet, azt gyakorolni kell.
5/5 anonim válasza:
Ez szerintem a témakörtől függ. Ha lehet, érdemes az érdeklődésedhez kötni. Pl. idegennyelv esetében a kedvenc filmjeidet megnézni az adott nyelven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!