Valaki el magyaráznál a mondat elemzést? Mert nem értem, és eben is kelene egy kis segitség
Oda megyek ahol gyönyörű a tenger.
Jó lenne hangversenyen menni, de már elfogyott minden jegy. Elgondolkodható az, hogy miért volt jobb régen tanítani.
Pistiről már folyt a víz, és remeget a félelemtől.
Az alapokat tudom.
Alany
Álitmány
Tárgy
Stb....
Nem????
Vagy a másik választás hogy keverem a szezont a fazonal
Akkor mindegy,valahogy meg oldom.Köszönöm a türelmet és még egyszer bocsánat.
Szerintem még lesz kérdésem valamiből remélem meg halgatnak.
Szerintem a mellé- és alárendelő mondatokat nézd át:
Szia! Kerdezo. En a negyes valaszolo voltam. Bocsanat, hogy az egyes valaszolo nem túl kedves valaszat probaltam azzal enyhíteni, hogy elmagyaraztam miert irta azt amit. A segitsegem a mondatelemzesre vonatkozott volna, amire csak este van idom es mivel gondoltam lesz meg kerdesed azert ajanlottam a privatot, mert ez nem egy forum.
Sajnalom, hogy felreertetted. De a mondatelemzes alapja, hogy helyesen leirod az elemzendo mondatot, hiszen a ragok vagy a vesszok pont segitenek a mondat elemzeseben.
Szoval nekem, aki a negyes valaszt irta, nagyon rosszul esett a megjegyzesed. Feltetelezem kint elsz szuletesed ota vagy minimum ovis korod ota es ezert rossz a helyesirasod es ezert nem erted a nyelvtant. Ha valaki kijavit, akkor ne tamadj neki, hanem fogadd meg a tanacsat es a felajanlott segitseget is.
a neten skype-on is oktatanak tanarszakosok, szerintem keress ra hogy skype + nyelvoktatas magyar es talalhatsz nagyon olcsot is. (500-2000 ft /ora), szuleid biztos kifizetik es neked is jobb lesz, mint itt ismeretlenekkel kolcsonosen sertegetni egymast :-(.
JO tanulast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!