Mit tegyek? Hogy legyenek jok a vizsgaim?
Figyelt kérdés
Most ittvan ujra a vizsgaidoszak es hetfotol enis irom oket, de nagyon felek a matektol es igazabol a tobbitol is. Mit tegyek hogy ne izguljak? Es hogy sikeruljenek jol, nagyon sokat tanulok de ugy erzem mintha nem tudnek semmit igaz rz meg csak nekem kisvizsga 8.os vagyok de akkot is nagyon felek es nem szeretnem hogy rosszul sikeruljenek. Es foleg hogy matekbol kicsit rosszul allok es lehet ezen mulik minden de a tortes feladatok meg most sem mennek. Esetleg jo agyserkentonek tudtok valamit? Valaki tudna jo tanacsokat adni hogy sikeruljenek jol es hogy ne izguljak annyira? Esetleg valaki tantargyakhoz tudna segitseget mondani: Matek, Nemet, Nyelvtan,Tortenelem.2015. ápr. 18. 19:32
2/2 anonim válasza:
Nem tudom nálatok, hogy van, de nálunk ezek a kis érettségik a rendes érettségik mintájára készültek, tehát a matek-töri kompetencia alapú volt a magyar meg magolós. Meg érdemes lenne megkérdezni, hogy használhattok-e négyjegyűt, az lehet segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!