Hisztek a paranormális dolgokban, esetleg történt már veletek vmi ami nem hétköznapi?
10:06, ez nagyon kemény! Meg az is, amit a többiek írtak. Én hiszek a paranormális jelenségekben, de velem csak kisebb dolgok történtek meg, tehát nem olyanok, amitől félnem kéne... Ma is volt egy. Nos, annyi lenne a történet, hogy muterom vett egy pár nadrágot, és azokat akarta felpróbáltatni velem. Én mindigis utáltam ruhát próbálni, ezért megpróbáltam húzni az időt. A két nadrág összehajtva volt az asztalon, de egyszercsak megkérdezte a nagymamám, hogy "Felpróbáltad a nadrágokat? Csak mert nincsenek úgy összehajtogatva, mint eddig voltak...". Én természetesen hozzájuk sem nyúltam, tehát "maguktól" hajtódtak ki. Ilyen jellegű esetek már sokszor történtek velem, de nem különösebben figyeltem rájuk.
Egyébként hangokat én is szoktam hallani a folyosón és a konyhában, de olyanokat, hogy a kutya nem lenne képes olyan zajt csinálni, ráadásul senki sincs ott.
Ezen kívül kiskoromban álmodtam egy ijesztő, torz arcról, és később, kb.7-8 évesen a TV-ben láttam ugyanazt az arcot.
Na igen, vannak ilyenek, de másokkal sokkal brutálisabb dolgok szoktak történni, úgyhogy én még egy szerencsésebb emberke vagyok.
Igen, történt is pár dolog.
Barátnőmnél pár éve fényes nappal beszélgettünk a nappaliban, magától bekapcsolt a hifi, semmit nem csináltunk, majd az ebédlőben elmozdult az egyik szék oldalra, a kutya pedig úgy futott ki a nappaliból, mint akit kergetnek (egészen addig békésen feküdt). Amíg nem jött haza az anyukája, addig kimentünk az udvarra.
továbbá ha itthon vagyok egyedül csak úgy tudok nyugodtan lenni, ha az előszobában fel van kapcsolva a villany, a fürdőszoba ajtó pedig becsukva.
sokszor pedig arra ébredek, hogy figyel valaki, egyszer amikor felébredtem valami világos dolgot láttam a díszpárnán (a földre dobtam le), de emlékszem rá h nem pakoltam oda semmit.
amúgy ezen dolgok miatt f.sok az ilyen filmektől (lásd Paranormal activity).
az előző vagyok.
sokszor gondolkodtam azon (eljátszottam a gondolattal), hogy amíg nem vagyunk itthon a fürdőszobai részt felvenném kamerával, csak kíváncsiságból. de inkább nem merem meglépni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!