Mit csináljak ha nem értem a matekot?
Nyelvi előkészítős vagyok és szörnyű a tanárom. Az is igaz,hogy én is béna vagyok,de előre rettegek a dolgozatoktól,megbénul az agyam ha írnom kell,iszonyúan félek hogy megbukok évvégén mert minden más tantárgyból jó vagyok. Eddig van kettő darab 1-esem meg egy darab 3-asom (egész évben kaptunk ennyit). A nővérem szokta elmagyarázni az anyagot,de mindig későn,miután már megírtuk a dogát,és ő sincs mindig itthon.
Mit csináljak? Minimum 2-es kell maradjak év végére,de a legjobb a 3-as lenne,de nincs pénzem hogy magántanárhoz járjak,a szüleim pedig nem fizetnek be:(
Szólj a tanárnak, ha nem érted az anyagot, vagy kérd meg a nővéredet, hogy hamarabb magyarázza el...
Amúgy ha csak ez nem megy, akkor valószínűleg a logikáddal van probléma, mert a többi tantárgyhoz nem nagyon kell. Nem tudom, hogy ezt lehet-e fejleszteni. És ha a szüleid inkább hagyják, hogy megbukj, akkor eléggé szemetek, már ne haragudj...
én a helyedben egy matekkönyvet vennék tele példákkal,szabályokkal..
sok szerencsét
Ne keseregj!Én tudok segíteni!
matematika magántanárként 10 éve tanítok lassan, házhoz megyek Budapesten, 1300 Ft egy óra.
06 30 596-9801
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!