Meg lehet azt érezni, ha egy közeli hozzátartozód rosszul van, vagy valamilyen baj érte?
Néha elő fordulhat.
Én egyszer voltam így a fiammal kapcsolatban.Egész délalőtt csak rá tudtam gondolni,és éreztem hogy történt vele valami.Hívtak kicsivel később a suliból,hogy balaset érte.Tornaórán eltörött a kucs csontja.
1 vagyok.Köszi.Ez még pár évvel ezelött volt.
Uccsónak.én nem vagyok egy babonás,és természetfeletti dolgokban hivös,de ezt az egyet hiszem.
Hinni mindenki azt hisz amit akar. A telepátiát (vagy bármi más természetfeletti emberközi kommunikációt) viszont tudományosan nem lehet kimutatni, ezért az tudományos szempontból nem létezik.
Egyébként a tudományban nem kell hinni (nem is szabad), ott minden megfigyelésen alapul.
Szóval válaszolva ismét a kérdésre nem lehet a távolból megérezni valamiféle misztikus kacsolattal ha baj történik a szeretteiddel.
Ha viszont erre a kérdésre nem tudományos választ vársz, akkor inkább tedd fel az ezotéria rovatban, ott biztosan kaphatsz rá alternatív magyarázatokat.
Tegyük fel másképp a kérdést: hányszor fordult elő, hogy valaki így érezte és mégsem történt semmi és hányszor, hogy mégis.
1 millió az 1-hez? Na, akkor van ilyen?
Már elnézést az előttem szólók közül valaki azt írta hogy a tudomány álláspontja szerint nincs telepátia... Talán még nem foglaltak állást, de gőzerővel folynak iker kísérletek, amelynek témája a pont ehhez hasonló jelenségek vizsgálata, miszerint 2 egymáshoz közelálló személy képes-e megérezni a másik bánatát, vagy hogy történt-e vele valami...
Alapvetően az emberi fiziológia nagyon érdekes, olyasmi mint egy számítógép, képes kapcsolódni "vezeték nélküli hálózathoz". a kérdés inkább az, hogyan lehet ezt irányítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!