Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Meg lehet azt érezni, ha egy...

Meg lehet azt érezni, ha egy közeli hozzátartozód rosszul van, vagy valamilyen baj érte?

Figyelt kérdés
Mert én érzem..hogy történt valami az egyik ismerősömmel. Már rég nem látta senki és nem tudnak róla semmit. Félek, hogy tényleg valami komoly baja történt. És érzem hogy gáz van de nem tudok tenni semmit :(
2010. febr. 18. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Néha elő fordulhat.

Én egyszer voltam így a fiammal kapcsolatban.Egész délalőtt csak rá tudtam gondolni,és éreztem hogy történt vele valami.Hívtak kicsivel később a suliból,hogy balaset érte.Tornaórán eltörött a kucs csontja.

2010. febr. 18. 13:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Jujj szegény..de remélem most már jól van:) És köszönöm a válaszod! :)
2010. febr. 18. 15:10
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
A tudomány mai állása szerint nem.
2010. febr. 18. 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
a tudomány mai álláspontja szerint túl sok dolog lehetetlen..most kinek higgyek a tudománynak,vagy a tapasztalataimnak?
2010. febr. 18. 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

1 vagyok.Köszi.Ez még pár évvel ezelött volt.

Uccsónak.én nem vagyok egy babonás,és természetfeletti dolgokban hivös,de ezt az egyet hiszem.

2010. febr. 18. 17:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Hinni mindenki azt hisz amit akar. A telepátiát (vagy bármi más természetfeletti emberközi kommunikációt) viszont tudományosan nem lehet kimutatni, ezért az tudományos szempontból nem létezik.

Egyébként a tudományban nem kell hinni (nem is szabad), ott minden megfigyelésen alapul.

Szóval válaszolva ismét a kérdésre nem lehet a távolból megérezni valamiféle misztikus kacsolattal ha baj történik a szeretteiddel.

Ha viszont erre a kérdésre nem tudományos választ vársz, akkor inkább tedd fel az ezotéria rovatban, ott biztosan kaphatsz rá alternatív magyarázatokat.

2010. febr. 18. 18:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Tegyük fel másképp a kérdést: hányszor fordult elő, hogy valaki így érezte és mégsem történt semmi és hányszor, hogy mégis.

1 millió az 1-hez? Na, akkor van ilyen?

2010. febr. 18. 19:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Már elnézést az előttem szólók közül valaki azt írta hogy a tudomány álláspontja szerint nincs telepátia... Talán még nem foglaltak állást, de gőzerővel folynak iker kísérletek, amelynek témája a pont ehhez hasonló jelenségek vizsgálata, miszerint 2 egymáshoz közelálló személy képes-e megérezni a másik bánatát, vagy hogy történt-e vele valami...

Alapvetően az emberi fiziológia nagyon érdekes, olyasmi mint egy számítógép, képes kapcsolódni "vezeték nélküli hálózathoz". a kérdés inkább az, hogyan lehet ezt irányítani.

2010. febr. 18. 20:21
 9/11 anonim ***** válasza:
82%
A telepátia egy létező és megtapasztalható dolog, rengeteg sikeres és jól dokumentált kísérlet volt már. A gond ott van, hogy magyarázni nem tudják. Márpedig, amit a tudomány nem tud megmagyarázni, arról nem szeret beszélni.
2010. febr. 19. 17:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor te előző, tudnál akár egy ilyen kísérletet belinelni a sok dokumentált közül?
2010. febr. 20. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!