egy ideje idotol teljesen fuggetlenul,nem szoktam ezt figyelni,mikor hozza erek targyakhoz,vagyis,hogy elhuzom rajt az ujjaim ez lehet akar emberi vegtag vagy barmely resze,az ujjaim es a masik ember keze illetve targy kozott ilyen rezgest,vibralast erzek...erzem az ujjamon szoltam paromnak fogja meg az ujjaim es o is erezte,ujabban megsimogatom es o is erzi,hogy hozza erek es vibral ahol hozzaerek,de pl ha o er hozzam mondjuk a felkaromon akkor is erzi,ugyanugy a hasamon is,amit en pl kevesbe...mi okozhatja ezt?
Nincs valamelyikőtöknél közben egy konnektorba dugott eszköz? Laptop, telefon, táblagép?
2015. márc. 29. 23:11
4/7 anonim válasza:
Lehet idegi eredetű finom rángás is. Nem vagy stresszes, szorongásos véletlenül?
Én elmennék dokihoz, és neki is megmutatnám.
2015. márc. 29. 23:18
5/7 A kérdező kommentje:
Egy agymelegito betet volt bedugva mikozben az agyban fekudtem,de volt ilyen ugy is hogy kinn a konyhaban a mikro oldalan ereztem,nem olyan mint mikor feltoltodsz es megraz hanem teljesen mas mint mikor egyfolytaba rezeg a telefon...nemsm hozzaerek egyszer vmihez aztan agyonvag az aram:D de amugy nincs egyfolytaba nem is szoktam figyelni,kiprobaltam ha megfogtam masik kezemmel baratnom kezet akkor pekdaul nem ereztem es o se de mikor elengedtem
Egybol
2015. márc. 30. 07:17
6/7 anonim válasza:
Biztos, hogy földelt a házban az elektromos rendszer? Akkor szoktak rázni a dolgok, ha nincs védőföldelés. Ha vizes, főleg kiázott, vagy sebes kézzel nyúlsz az elektromos berendezésekhez, akkor érezhetőbb a dolog, még csípnek is.
2015. márc. 30. 09:56
7/7 Wadmalac válasza:
Elvileg mindenkinél előfordulhat, hogy ideiglenesen érzékenyebb az elektromos hatásokra.
Akár apróbb sztatikus töltések kisülésére is, kis áramokra, feszültségekre is.
És vannak olyan idegi problémák (bizonyos ásványi anyag vagy vitaminhiányok eredményeképpen), amelyek miatt a tapintás-ingerek is apró áramütéseknek érződhetnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!