Mikor fog ember lépni a marsra?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy volt róla már szó, de nem tudom h pontosan mikorra tervezik, és hogy megvannak-e már az űrhajósok. A google meg asszem 10 millió dollárt ajánl fel annak aki először megteszi.2015. márc. 23. 16:18
1/5 Hominida válasza:
Az elmúlt harminc év során mindig 20 év múlva volt várható az első Mars-út. Most már hallani 20-25 éves becslést is. A gyakorlatban egyre kevésbé valószínű.
2/5 Wadmalac válasza:
A Mars One projekt úgy néz ki, épp most dől be.
A NASA is egyre óvatosabban beszél konkrét időpontokról. Elon Musk valószínűleg önállóan sosem gondolta komolyan a marsi túrát, csupán megrendelésre számít NASA vagy ESA oldalról.
Lehet, hogy tényleg Kína lesz ott először. Akár azon az áron is, hogy az első emberek a Marson kínai hullák legyenek.
3/5 A kérdező kommentje:
:D :D
2015. márc. 24. 15:41
4/5 anonim válasza:
Hello. Nagyon sok idő telik még el addig míg ember száll le a Marsra, szép elképzelés, s ambiciózus is, de ne felejtsük el egy ilyen nagy misszióba egyedül még az USA sem kezdene ! Az egész világnak kell közösen ( nemzetközileg ) összefognia ahhoz, hogy az emberes- Mars utazásból legyen valami is. S nem pl. a One Mars cég, amely lassan bedől...
5/5 csunyafa@ válasza:
SZerintem az életbe nem jutnak el oda.Sok a talány még ma is az űrben.Az Apollo 17 utat ismernek be,de....Volt egy 18-as amit betiltottak utánna abba maradt.Vajon mit találtak a Holdon?Vagy voltak-e egyáltalán a holdon?Biztos amerika volt az első a holdon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!