14 évesen 103-mas IQ jó?
Figyelt kérdés
Mensa HungarIQa nevű oldalon csináltam egy iq tesztet oda figyelve nem csak össze vissza és ez jött ki.Szerintetek milyen?Középiskolai szintű teszt volt.2015. márc. 14. 21:14
2/14 BringaManó válasza:
Hogyhogy "középiskolai szintű" teszt? Ez mit jelent? Belinkelnéd?
4/14 anonim válasza:
100 az átlag, tehát 103 nem nagyon tér el az átlagtól.
5/14 A kérdező kommentje:
azt írta ez 17-18 éves közé iskolai szintű felmérés.csináltam még egyet az 110-es lett és azt írja magasabb mint az emberek 74%a.
2015. márc. 14. 21:56
6/14 anonim válasza:
Az ilyen internetes tesztek nem mutatnak semmit.
Hozzáteszem, szerintem alapvetően ezek a tesztek nem érnek sokat...
7/14 anonim válasza:
Hát ez kb. azt jelenti, hogy olyan okos vagy (annyira írtad a tesztet), mint egy 17 éves.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Érdekelne a véleménye annak aki azt állítja h ezek nem érnek sokat.Miért?Ha papíron kapnád meg ugyan ezeket jobban elhinnéd?Olyanokat olvastam h megbízható oldal.
2015. márc. 14. 22:14
9/14 anonim válasza:
Persze, megbízható... nem tűnik fel, hogy egyszer 103-at kapsz, aztán meg 110-et? hirtelen ennyit változtál, vagy mi?
am ne foglalkozz ezzel, hogy mennyi az intelligenciahányadosod... az okosság, értelmesség ezeknél összetettebb, ez csak az egyik tényezője :)
10/14 A kérdező kommentje:
persze tudom csak nem értettem miért nem bízol meg bennük.Amúgy azért lehet több mert a legelső elején kb úgy 2-3mat csak úgy benyomtam mert azt se tudtam mit kell csinálni aztán jöttem rá h ez már a teszt. :D még nem töltöttem ki ilyet azt hittem szöveges feladatok lesznek
2015. márc. 14. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!