Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Minél egyszerűbb meg oldás...

Minél egyszerűbb meg oldás kéne arra hogy ha meg nyomok 1 gombot egy henger alakú tárgyon és a két végén lévő plusz henger kijjebb csúszón majd az újabb meg nyomásra vissza menjen az eredeti pozícióba?

Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 20:31
 1/3 Wadmalac ***** válasza:

Mivel itt mindkét irányú mozgáshoz energia kell, azt valaminek adnia kell. Erre maga a gombnyomásod valószínűleg kevés. Akku és villanymotorok használata már szerintem üti az "egyszerű" elvárásodat.

Megfelelő mechanizmussal és gomb helyett egy erő kifejtésére alkalmas csúszkával megoldható lenne. Így működnek a csúszkával kiugratható és visszahúzható rugós kések.

[link]

2015. márc. 11. 08:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Az még egyszerű lenne csak sok helyet foglal.

Bicska szerűre én is gondoltam csak az nem megy vissza következő gombnyomásra.

2015. márc. 11. 19:42
 3/3 A kérdező kommentje:

most néztem a linket

így végül is lehetne csak meg kell oldani egyszerre mind két oldalt (lehetne akár tekerő is)

2015. márc. 11. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!