Akik kiugornak a vonatokból, miért kerülnek a sínek alá?
Csomó olyan balesetről hallottam már, hogy rossz vonatra szálltak fel, kiugortak és a sinek alá estek. Ez miért van? Miért nem ugrottak nagyobbat?
Van valami magyarázat rá?
gondolom volt egy kis tehetetlenség is ott, ugye mozgó vonatból ugrik ki, a teste azzal a sebességgel menne tovább amivel a vonat is. Így esetleg lehet, hogy bebukdácsol a sínekre.
de inkább arra gondolok, hogy nem ugrik rendesen ki.
hol hallottál ilyet amúgy? én még nem olvastam ilyen balesetről.
olyanról hallottam már, hogy a néni két csomaggal ugrott fel a mozgó vonatra amiről a súly lehúzta és becsúszott alá.
Azt tudom, hogy egyszer volt olyan, hogy egy fülkés, dohányzó fülkében cigiztünk, kidobtuk a csikket az ablakon, és az visszajött a szomszéd kabinba :) Pedig erősen kipöcköltük. Sztem valami ilyesmi lehet itt is, a vonat, ahogy halad, erős légellenállás hat az emberre, ami visszaszívja a vonat felé, de közben esik is... és így eshet be alá.
Persze lehet, hogy nincs igazam :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!