Keresek egy szót, ami sehogy sem akar eszembe jutni. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Valakinek vagy valaminek van egy alapvető dolga, amit mindenki ismer, és ha meghallják azt a valamit vagy valakit, akkor egyből az az alapvető dolog jut eszükbe. Pl. gólyatábor -- szivatás, iskola -- tanulás, GYK -- kérdések stb.
És ezek általában olyan dolgok, amikről a valami/valaki híres.. Vagyis erről a legnépszerűbb. A gólyatábor a szivatásokról híres, az iskola a tanulásról, a GYK meg a kérdésekről. Na, és ezekre van egy szó. Erre lennék kíváncsi. Valaki? :)
2015. márc. 3. 23:32
11/12 A kérdező kommentje:
:DDD Egy motivációs levelet írtam épp a gólyatáborról, és volt egy olyan kérdés, hogy mit gondolok a szivatásokról. Azt írtam, hogy a gólyatábor "védjegye", és épp, ahogy itt, a levélben is idézőjelbe tettem. :) Nyilván valamilyen mértékben szükséges, és én is támogatom - mint diák - de azért a mérték az kell. A szivatás nem egyenlő a megalázással. Na de ez már off téma, a lényeg, hogy megvan a szó. :D
2015. márc. 14. 00:00
12/12 anonim válasza:
@Hajdú Kék, buta vagy,vagy csak troll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!