Kőszívű ember fiai című könyvhöz lenne pár kérdésem.1. Honnan és hová utazik a "két jó barát"? 2. Melyik esküvői pár ünneplésére gyült össze a megyei nemesség? Mi történt ott? (Többi lenn! )
Figyelt kérdés
3.Kik és miért verték meg Editet?
4.Elöl víz, hátul tűz. Kik és hol párbajoztak?
5.Hogyan menekül meg Richárd?
6.Ki volt Pál úr?
2010. febr. 13. 18:07
1/8 anonim válasza:
Ezekre a kérdésekre könnyedén választ lehet kapni a könyv elolvasásával.
2/8 anonim válasza:
Inkább tényleg olvasd el. Jó könyv. Sokat tanulnál belőle.
3/8 anonim válasza:
én az Ödönös sztorit szerettem benne a legjobban. Azt,amikor jön haza.
4/8 anonim válasza:
Richárd többször is megmenekül a könyvben, Pál úr az, aki egyszer megmenti. :-)
5/8 duhaj ervin válasza:
Hú-ha! 30 év után is tudnék segíteni,de nem teszem.Gonosz vagyok.Te is olvasd el és biztosan emlékezni fogsz rá nagyszülőkorodban is!
6/8 anonim válasza:
tegnap 20:53 vagyok. Én is azért tudok ilyen részleteket, mert nemrég olvastam újra.
7/8 anonim válasza:
Elmondom neked, de csaka zért, hogy hencegjek, hogy én elolvastam xD
1.: Oroszországból(szentpétervárról), magyarországra.
2.:A megyei népség azt hitte, hogy Baradlayné, és Ridegváry esküvőjére, de nem, mert Ödön, és Aranka házasodott össze
3.Az apácák verték meg, a kolostorban, hogy megtudják hová szökött el, és mit csinált este.
4.Richárd srege(220 fő), és Ridegváry serege. Richárdot üldözik, mert el akar szökni Mo-ra.
5.:Hát, itt 2 is lehet, hogy amikor Ridegváry elől, avyg amikor Jenő feláldozza maát. Ezt nemtom.
6.:Pál úr meg Richárd cselédje volt, de egyben a barátja, és az apja, meg a seregben ő vitte a zászlót.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Megírtam a házi dogát és csak az enyém lett ötös az osztályban.:P Pedig nem is olvastam el a könyvet...
2010. ápr. 7. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!