Na, most is tagadjátok az időjárásmanipulálást?
Amúgy az időjárással kapcsolatos, vagy más természeti katasztrófákat – a jégesőtől kezdve az árvízen, földrengésen át a vulkánkitörésig – mindig is divat volt másra fogni. Régebben nagyobb divat volt ezeket a haragvó istenek számlájára írni, úgy tűnik, ahogy a vallás, a hit gyengül, új szereplő vette át ezek helyét, az USA, a háttérhatalom, az UFO-k, meg hasonlók.
Nehéz belátni, hogy egy számodra negatív helyzet éppenséggel senki számlájára nem írható, hogy ok nélkül, mondjuk úgy igazságtalanul történt. Azt is nehéz belátni, ha egy ilyen hatásért részben te vagy a hibáztatható, vagy ennek a komplett emberiség az oka, lévén így nehezebbnek tűnik megszüntetni a kiváltó okot. Ha csak egy, jól megszemélyesített felelős van, akkor még reménykedhetsz abba, hogy az meggyőzhető, el lehet tőle venni a hatalmat, stb…
Oké, ha valaki ettől jobban alszik, hát nyugodtan hihet ebben. Engem nem zavar, amíg nem akarja másokra erőltetni a saját logikátlan, de kétségtelenül a számára tetszetős világképét, és ha nem akar hülyének nézni, ha felveti az érveit. Ha viszont így alakul, ha meg lettem szólítva, akkor szívesen rámutatok ezen érvek logikátlanságára, és mutatok logikus, tényekre épülő alternatívát. Ha valaki vállal egy ilyen vitát, akkor oké.
Csak megsúgom, hogy 1862-ben József napon (márc.19) olyan magas volt a hó, hogy nem tudtam a temetőbe kimenni.
Ebben semmi különös nincs. Sőt! Az utóbbi években februárban tavaszi idő volt, márciusban visszajött a tél.
Ahhoz képest, hogy legalább tíz éve gyilkolnak minket mindenfélével a háttérhatalom tagjai, minden órában új rekord születik az emberiség létszámával - sőt az emberiség létszáma egyre gyorsuló ütemben növekszik.
Nem tudom, ki és hol van ez a háttérhatalom, de egy biztos: elképesztően bénák és tehetségtelenek. Mindenhol növekszik a születéskor várható élettartam, egyre tovább élnek az emberek, drasztikusan lecsökkent a járványok száma, sőt, a kialakuló járványok jóval kevesebb áldozatot szednek, hála az orvoslásnak. Szóval, csak így tovább!
Kérdező... komolyan szégyenlen, hogy egy fajba tartozom veled.
Te arra edzettél (tanulás helyett), hogy ekkora hülye legyen belőled?
Vagy lehet, hogy még csak 10 éves vagy?
Mert akkor sürgősen tanulj földrajzot!
Ja: és mivel úgy néz ki, hogy az itteni értelmes embereknek csakazértse hiszel, ezért sürgősen menj át az ezotériára!
Ez kérdés csak trollkodás.
Ha nem, akkor viszont ajánlom a hetedikes földrajz tankönyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!