Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Írnátok párat? (bővebben lent)

Zümy kérdése:

Írnátok párat? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Kémia órára kéne értelmes mondatokat alkotnom a periódosus rendszer vegyjeleiből. Az nembaj ha a mondatban hossuú ó lenne elfogadják ha röviddel írom úgyis. Előre is kösziike:]
2010. febr. 10. 14:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Csomót godolkodtam egyet se tudok.
2010. febr. 10. 15:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez annyira primitív feladat, hogy ha ennyit nem vagy képes megtenni saját magadért, akkor más minek törje magát teérted?
2010. febr. 10. 15:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, teszek egy javaslatot, hogy lásd, azért segítek, ha nem velem akarják megcsináltatni az egész házit. A javaslat: ha te írsz egyet, én is írok egyet. Ha még egyet írsz, én is még egyet. Te kezded, bár nekem megvan az első, és mindjárt kész a második. (Sokat segít egyébként, ha előbb ABC-be teszed a vegyjeleket, de nem muszáj.)
2010. febr. 10. 15:46
 4/9 A kérdező kommentje:
egyetsem tudok csak szavakat..pl. tavaly,luca,tini XD:S
2010. febr. 10. 16:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Mondatot sajna én sem tudok értelmeset, egyrészt kellene névelő, másrészt általában nem tudom ragozni a szavakat, így nem lehet értelmeset csinálni.

Néhány szó, hátha segít azért: BrOKKOLi, LaLi, GaBI (vagy GaBi), FeCo, Ir, Te,Ti, PaSAs, PIAcRa, CsOKI, RaBIr (rábír).

2010. febr. 10. 17:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, akkor írok egyet, mert látom, hogy küzdesz. Egy sikertelen horgász panasza:

Se CSONaKOMoN Se HORgOMoN NiNCs HAl.

(Se csónakomon, se horgomon nincs hal.)

És lám, értelmes mondat, névelők nélkül. De a következő mondatomért cserébe tényleg rakj össze egyet magadtól.

2010. febr. 10. 17:08
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen..télleg nagyon köszönöm ennyi elég lesz<3:]
2010. febr. 10. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Mekkora egy idióta feladat! Az a tanár se normális, aki ilyesmit ad házinak!
2010. febr. 10. 21:43
 9/9 A kérdező kommentje:
hát..jah :DD
2010. febr. 11. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!