Bármennyit/bárhogyan tanulok, de nem értem a matekot?
Figyelt kérdés
Elegem van már a matekból. Nagyon-nagyon nem értek semmit, félévkor épphogy 2-es voltam, most meg szereztem már két 1est.. Suliban ha matek óra következik görcsbe rándul a gyomrom, elmegy az életkedvem is. Minden másban jó vagyok. A tanár mondja mindig hogy akinek nem megy a matek annak nem kell idejárni. Márpedig nem a matek a fő tantárgy az iskolában, szeretem a többi tantárgyat és jó is vagyok belőlük csak ez a fránya matek.... Nem akarok belőle megbukni!!!!!! Mindig mondja a tanár hogy járjak korrepetálásra. Egy csomószor voltam, de nem magyaráz érthetőbben ugyanúgy hadar, és érthetetlen amit mond. Holnap is dolgozatot írunk belőle és már nem is tanulok rá mert annyira felesleges. 1es lesz az is :(( Én annyira próbálkozom de úgy látom semmi értelme. Az előző dolgozatokra is órákat tanultam, csináltam a feladatokat (legalább is próbáltam, mert nem értem). És semmi. :( Mit csináljaak?2015. febr. 2. 18:18
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. febr. 3. 18:07
12/13 anonim válasza:
szinuszt cossinust, meg társait én sem értettem középsuliban, egyetemen rendesen elmagyarázták
13/13 anonim válasza:
Ha ezekkel volt baja valaki ismerősnek, havernak, munkatársnak, én mindig az egységsugarú körre való visszagondolást javasoltam.
Sajnos kevés olyan példatár van, ami egyszerű tömegfeladatokkal kezd, és úgy megy nehezebbek felé, mert a gyakorlás az bizony létfontosságú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!