Szevasztok! A Skandináv lottónál, hogyan jön ki az a bizonyos 3.41 %-os nyerési esély? Jól sejtem, hogy ha ez a szám csökken, akkor annál valószínűbb a találat?
És mi a helyzet a húzások között eltelt idővel, avgy a húzások számával?
Kezd már valakinek a fejében kirajzolódni egy soktengelyű koordinátarendszer?
Amennyiben én baromságokat írkálok, akkor a nyerotippek között leírtak
"Látható, hogy a 4 találat esélye legnagyobb: 3,41%. Ez kb. minden huszonkilencedik húzás esetén kecsegtet nyeréssel. Ez azt jelenti, hogy 1 mezőn állandó számokkal játszva, 29 hetenként lesz egy négyes találatunk.
A többi esélyt is figyelembevéve kb. 27 hetenként van esélyünk valamelyik nyerőosztályban a nyerésre.
Persze van esély, hogy találat lesz a nagyobb nyerőosztályokban is: 8 évente van esély egy ötös találatra is."
Kb ugyanolyan baromságnak tekinthetőek..
Nem?
Ezekhez képest mégis gyakrabban nyerik meg a 7 es lottót mint 8 év!
Akkor mi a baromság?
A kötött matematikai gondolkodás? Vagy ez?
Mi a magyarázat???
Senki sem tudja???
Ráhúzódott az agyadra a láz.
Vegyél be valamit!
És ne azt amit eddig.
Kutya bajom, nem vagyok influenzás, és nem szedek semmit!
De nem lehetne a tényekkel foglalkozni?
Vagy valaki be tudná bizonyítani az ellenkezőjét annak amit írtam?
Vároma játék nevét és a húzás dátumát / helyszínét!
Itt alul írják, hogy 1:27 (~3.7%) a teljes Skandináv lottón a nyerési esély, meg 1:29 (~3.44%) a 4 találatra.
Ebben a formában: "1:29" tényleg minél kisebb a második szám annál nagyobb az esélyed nyerni, a százalékos meghatározásnál minél nagyobbnak kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!