Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tudtok valahol egy olyan...

Tudtok valahol egy olyan oldalt ahol az alapoktól lehet kezdeni az angolt? Vagy egy könyvet hangoskönyvet barmit

Figyelt kérdés
Elhanyagoltam az angolt nem tanultam 7-es vagyok és szeretném elkezdeni újra az alapoktól és majd felhozni arra szintre ahol járnom kéne. Jah es ha tudok ilyet akkor már a magyar nyelvtannal

2015. jan. 26. 00:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ajánlom a duolingo -t, játékos formában kezdheted az alapoktól. Egyébként pedig google, millió oktató anyag és kurzus van fenn online.
2015. jan. 26. 01:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. jan. 29. 22:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Bárkinek aki még olvassa ezt a kérdést üzenem, hogy a Duolingo önmagában nem elég, nagyon fontos hogy ne csak tanuljuk, hanem használjuk is a nyelvet. Nagyon jól beégeti az agyunkba a szókincset, viszont az ismétlést nem biztosítja automatikusan, így könnyen elfelejthetjük. Szókincs tanulásra a legalkalmasabb program szerintem az Anki (a Spaced Repetition System, a talán leghatékonyabb tanulási módszer alapján működik). Nyelvhasználatra ajánlom cikkek, blogok, újságok olvasását, a zenehallgatást, zeneszövegek fordítását, esetleg elénekelni azokat :) Később, ha már van egy bizonyos szintű szókincs, lehet eredeti nyelvű feliratos filmeket nézni, később felirat nélkül. Minél többet halljuk a nyelvet, annál jobban kialakul egy nyelvérzék (tudat alatt is akár), amivel a nyelvtant is könnyebb megjegyezni. De ez mind passzív nyelvhasználat, ajánlom az idegen nyelven való gondolkodást (ha a társalgás lehetősége nem adatik meg)
2020. jún. 10. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!