Hogy lehetek kitűnő tanuló?
7-edikes vagyok, és most félévkor 4,3 (négy egész három tized)-es átlagom volt.Lehetek kitűnő?És ha igen, hogy?
Ha van tapasztalatotok akkor kérlek itt osszátok meg.Azokkal a humorherold véleményekkel mint például hogy menja a gép elől és tanulj kíméljetek, mert nem vagyok sokat gép előtt.Napi kb 1 órát.
4-es lettem:
-nyelvtan
-töri
-föci
-kémia
-fizika
-biosz
-tesi
-rajz
-technika
-matek
5-ös lettem:
-infó
-irodalom
-német
-ének
Tehát a 4-eseket hogyan tudnám 5-ösre feljavítani?
De csak így fejböl mondtam, lehet hogy kihagytam 1-2 tárgyat.
Nagyon sürgős lenne, mert ha kitűnő vagyok akkor megjutalmaznak :)
Ugye nem csak a jutalom miatt szeretnél kitűnő lenni?
A sikerélmény, a tudás többet ér :)
Amúgy nem tudom, eddig mennyit tanultál, de ha valamelyik tantárgy nagyon nem megy ötösre, inkább ne erőltesd. Szép jegy a négyes is. Ha esetleg nagyon szereted az adott tantárgyat, az más, akkor jobban megéri vesződni vele. De ha rühelled, akkor csak az ötösért nem éri meg, ne szenvedj. Inkább koncentrálj arra, amiben jó vagy (szerintem).
Persze megpróbálhatod, és sok tantárgyból biztosan ötös leszel, de nem tragédia, ha "csak" a jeles sikerül, és nem a kitűnő :)
Koszi!
11 esnek uzenem hogy en is 5-odikig kituno voltam, tanulas nelkul.a hetedik sokkal nehezebb lesz.es egyebkent most sem azoktam tanulni, csak ritkan.
A 11-es kommentelőnek
Az általános az egy dolog, az nem nehéz. Utána jön majd a középiskola, az szintén nem olyan nehéz még az érettségi sem gáz.
Majd az egyetemen és/vagy főiskolán lesznek gondjaid, mert nem tanultál meg tanulni, mikor még könnyen ment volna ez "fiatalon". Én is így jártam, általánosban és középsuliban nem nagyon kellett tanulnom, ezért nem is nagyon törtem magam rajta, de az egyetemen jól jött volna ha nem itt kellett volna megtanulnom/rájönnöm arra, hogy hogyan is tudok optimálisan tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!