Általános kérdés, kedves válaszolók amennyiben nem a valódi eredményt közlitek, azzal sajátmagatokat csapjátok be hiszen senki nem ismeri a személyazonosságotokat.
A válaszokból nagyrészt kideríthetjük miféle emberek látogatják az oldalt.
134 46/F. "5 perc alatt töltöttem ki a 60 kérdést 45 perc helyett, közben hallgattam a tv-t. Ez remélem elfogadható.
2011. dec. 4. 10:46
53/64 anonim válasza:
Előző vagyok. Természetesen 25 perc, csak véletlenül lenyomtam a Shift-et.
2011. dec. 4. 10:47
54/64 anonim válasza:
Én meguntam 20-nál ezt a hülyeséget addig mondjuk nem ment olyan rosszul szerintem 3-ból 2-ő jó lett azt a végén azt mondta kevesebb mint 70XD.
2012. jan. 7. 20:30
55/64 anonim válasza:
101
18/F
2012. júl. 26. 23:09
56/64 anonim válasza:
Remélem tudja mindenki hogy ez nem standart iq teszt. Ez amolyan szedett vedett tesztecske, nem a nagybetű IQ-t méri. Énis mértem ezen, hát nem lett valami magas, pedig ma Már Mensa tag vagyok. Ezeknek a feladatoknak köze sincs azokhoz amit egy valódi, hitelesített (pl Mensa felvételi tesztje, vagy Raven intelligenciateszt) IQ teszt mér. Egy valódi teszten például szavak sincsenek, csak ábrák. Akit érdekel, hogy valóban mennyi az IQ-ja annak ajánlom ezt a tesztet:
Nekem 121 lett, de nem értem ezt az időkorlátot a kérdéseknél. Az összeset meg tudtam volna oldani, főleg a számolósakat, ha lett volna elég időm. Aki nem 30, hanem mondjuk 45 perc alatt végez a feladatokkal, az butább lenne? Vagy akinek mondjuk a nyelvi feladatok lényegesen lassabban, de a matematikai feladatok pedig nagyságrendekkel gyorsabban mennek, az butább, mint aki mindegyik kérdést nagyjából azonos idő alatt válaszolta meg?
2013. okt. 31. 22:58
58/64 anonim válasza:
Én megcsináltam a 36os válaszoló által linkelt tesztet, és 135 lett, dea végét már elsiettem. 14f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!