Általános kérdés, kedves válaszolók amennyiben nem a valódi eredményt közlitek, azzal sajátmagatokat csapjátok be hiszen senki nem ismeri a személyazonosságotokat.
A válaszokból nagyrészt kideríthetjük miféle emberek látogatják az oldalt.
álmosan, egy részét véletlenül félrekattoltam, az idő is kevés volt így álmosan nekem sokra.
gagyiság az egész.
2010. febr. 8. 13:46
22/64 anonim válasza:
nekem 81 lett és mégis van egy bme geotechnikusi diplomám, sztem a menzás teszt egy kalap sz@r.
27 F
2010. febr. 8. 14:36
23/64 anonim válasza:
én meg végignyomogattam ész nélkül csak az "a"-kat és 70 jön ki. most elsőre nekem könnyűnek tűnik, de majd megírom, hogy mi jött ki. csak most nincs elég időm megcsinálni.
2010. febr. 8. 14:41
24/64 anonim válasza:
Köszönjük, hogy kitöltötte tesztünket!
Az Ön intelligenciahányadosa (IQ)
82
Jó buta vagyok,2 nyelvvizsgával, diploma felé haladva.........
2010. febr. 8. 14:44
25/64 anonim válasza:
lol XD alacsonyabb az enyém mint 70 XD
2010. febr. 8. 14:58
26/64 anonim válasza:
Hello kedves sors társXD nekem is alacsonyabb:D
2010. febr. 8. 15:27
27/64 anonim válasza:
Az Ön intelligenciahányadosa (IQ)
114
Ez az átlagon felüli érték magasabb,
mint az emberek 82%-áé.
hát...én elég hülyének éreztem magam így is némely kérdéseknél.jobbat is tudtam volnaXD
2010. febr. 8. 15:28
28/64 anonim válasza:
Negatív szám jött ki. Azt írja az Ön IQ-ja egy molylepkével egyezik meg...
2010. febr. 8. 16:31
29/64 anonim válasza:
Én nem értek ehhez az IQ-s cucchoz, de mi köze van annak az IQ-mhoz hogy ismerem-e a szólások jelentését?
2010. febr. 8. 16:32
30/64 anonim válasza:
96... de teljesen be lehet tőle parázni, olyan, mint egy vizsga. Brr, időre megy, meg azok a számos, számsoros dolgok! Azokat sose tudtam. Meg a melyik illik a sorba, volt köztük tök logikátlan, közük nem volt egymáshoz. És a kedvencem a szólások, közmondások. De mennyire utáltam én azokat mindig! A tanító néni elvárta, hogy tudjuk mit jelent, de el nem mondta volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!