Michael122 kérdése:
Fekete lyuk?
Figyelt kérdés
A fekete lyukról mik a tudnivalók?2015. jan. 15. 19:42
2/12 A kérdező kommentje:
wikipédián alig írnak valamit
2015. jan. 15. 20:12
3/12 Vree válasza:
Konkrétan mire lennél kíváncsi?
Szerintem a Wikipédián leírtakat is épp elég kihívás megemészteni, tekintve hogy az általános relativitáselméletet kell ismerni hozzá.
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
11-12.-es fizika könyv, vagy keress könyvtárban csillagászattal kapcsolatos könyveket
6/12 A kérdező kommentje:
a link hasznos,mert már láttam :D
11-12.-es könyv?
7.-es vagyok -_-
2015. jan. 16. 20:06
7/12 anonim válasza:
Ha már az erről szóló videókat megnézted, akkor itt az ideje olvasni. =)
8/12 A kérdező kommentje:
valaki tudna ajánlani hozzá valami jó természet vagy bármilyen filmet a fekete lyukról?
2015. jan. 18. 13:10
9/12 Tudi200 válasza:
Azt mondjuk tudom, hogyha a Napot kicserélénk egy ugyanolyan tömegű fekete lyukkal (csak nyilván kisebb mérettel) akkor minden bolygó keringene ugyanúgy ,csak sötét és hideg(Universe Sandbox 2 szerint -20 Celsius a Földön) lenne.
10/12 Tudi200 válasza:
Wikipédia nagyon fontos mondata: Fekete lyuk keletkezik akkor, ha egy véges tömeg egy kritikus értéknél kisebb térfogatba tömörül össze.
- DE AZ LEHET BÁRMI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!