Mi bajom lenne, ha megennék egy döglött oroszlánt?
(tudom, hogy hülye kérdés, de én komolyan kérdezem!! és nem azért, mert meg akarnám tenni, vagy ilyesmi)
Ja és persze nyersen!
Szerintem nem tudnál eljutni addig, hogy megedd, addig se, hogy elkezd....
Egyébként sajnos volt alkalmam elpusztult oroszlánt látni, mivel egy állatkertben dolgozom.
266
a húsában lehetnek különböző baktériumok, paraziták, amire a dögevők szervezete fel van készülve, de a te 21. századi eltunyult immunrendszerű mindenevő szervezeted nincs :)
amúgy én ettem már többször nyers húst natúrban, szeretem az ízét (habár nem oroszlánt :D), eddig még sosem lett bajom, de azért ne próbálkozz :D:D
Az ősemberek is már megsütötték, vagy még a tűz előtt sózták, napon szárították, stb. Amennyire lehetett, próbálták megtisztítani.
De az előemberek persze, meg tudták enni, más kérdés, hogy nem is éltek túl sokáig :) De jobban fel volt készülve rá a szervezetük.
:))) Köszi mindenkinek!
Milyen íze van a nyers húsnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!