Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A tovább tanulásban kérnék...

A tovább tanulásban kérnék segítséget. (? )

Figyelt kérdés

a rendészeti szakma érdekel főleg a nyomozói szakma mert iroda munkát és terep munkát is egyaránt végez de a szüleim nem nagyon bíznak abban h ez a szakma irány jó lesz nekem a tanárom azt mondta hogy valamilyen reál szakra érdemes mennem

tudtok olyan szakmákat ami inkább irodai de nem az ami ilyen monoton munkát végez hogy mindig ugyan azt kell csinálnia ezért érdeklődöm inkább a nyomozói munka felé mert ott nem egyfolytában 1 valamivel foglalkoznak

remélem sikerült érthetően megfogalmaznom ha nem akkor szóljatok a válaszokat előre is köszi :)

2014. nov. 10. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjuk a reálszakmát, menj rendőrnek.
2014. nov. 10. 20:07
 2/3 Grétiii:D válasza:
Sziaa:) ha olyan szakma érdekel ami nem monoton akkor a nyomozói a legjobb, én is arra szakra megyek, de csak fősuliba érdemes arra menni szaksuliba nem ajánlom:D
2014. nov. 11. 19:03
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és még 1 kérdés ha a rendőrtiszti fősuliba akarok menni pestre akkor már eleve olyan szakos közép suliba menjek ami igaz h gimi de nem a legerősebb v 1 erős gimibe ami nem olyan szakos??
2014. nov. 13. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!