Milyen végzettség kell ahhoz, hogy valaki orvos lehessen?
Figyelt kérdés
Pl. Szakközép után hova mehetnék?2010. jan. 26. 18:25
3/19 A kérdező kommentje:
Köszi, de én szeretnék ;) Amúgy nem tudom, mert sehol nem tanítják, de akkor ezek szerint ezt csak úgy ki kell szívni az ujjamból.
2010. jan. 26. 18:36
4/19 anonim válasza:
most miről beszélsz???"ezt sehol se tanítják"most vagy kamu a kérdés vagy nagyon sötét vagy..bocsi
5/19 anonim válasza:
Orvosira kell jelentkezni. Ennyi.
Szakközépböl viszont nem sok esélyed van. Föleg ha még eddig nem is hallottál országunk egyik legnevesebb egyeteméröl.
6/19 czibles válasza:
orvos az egy külön "faj" csak úgy lehetsz az ha anyád és apád is az. ez úgy öröklődik...
a SOTE-t meg az összesküvés gyártók találták ki.
8/19 anonim válasza:
Nekem se anyám,se apám nem orvos..És én mégis orvosnak tanulók:-)
9/19 anonim válasza:
18:46! ez nem egészen igaz..
nekem van olyan,jelenleg már rezidens ismerősöm akinek a szülei olyan sötétek h.csak na...nem volt honnan örökölni az észt..
az viszont igaz,h.anyagilag el vannak eresztve-
10/19 anonim válasza:
18:48 vagyok
erre a 18:46-os kommentre reagáltam,nem a másikra:)
-->
orvos az egy külön "faj" csak úgy lehetsz az ha anyád és apád is az. ez úgy öröklődik...
a SOTE-t meg az összesküvés gyártók találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!