Mi a neve ennek a fogalomnak?
Igen, gondoltam, hogy jönni fog hasonló reakció, hiszen mindig is éltek ebben az országban olyan emberek, akik szívesen a homokba dugják a fejüket :)
Ilyen emberekből kéne az országba vagy száz, csak az a baj, hogy van vagy 2,5 millió (vagy több)...
Üdv. Az a bizonyos 16:42-es vagyok, jó régről. Már lehet, nem érdekel a válasz, de az még eszembe jutott, hogy kereshetnél valami "magyar nyelvészek szövetsége" vagy klubja, stb. szervezetet, biztosan van ilyesmi, és ők talán tudnának neked segíteni. Antinacionalista az inkább nemzetre vonatkozhat, szerintem erre és a hazára külön szavak vannak.
Annak pedig, aki a múltkor megszólított: Elsősorban azon húztam fel magam, hogy büszkén, szinte viccelődve mondtátok, hogy utáljátok a hazát, mintha ez egy tök természetes dolog lenne. Aztán a hozzászólásodból azért lehetett látni, hogy ez nem egészen van így.
Amiket írtál nagyrészt egyetértek, nekem sem tetszik ez a helyzet, a politikusok, a kizsákmányolás, hogy teljesen hülyének nézik az embert. De ez engem nem tud rávenni arra, hogy egy az egyben Magyarországot utáljam. Elmondom az én hozzáállásomat. Mégis kik nekem ezek a politikusok, hogy miattuk úgy döntsek, elköltözöm innen? Ők senkik, nekem nem számítanak. Viszont akik nagyon is számítanak, azok mind itt élnek körülöttem, velem. És őket biztos, hogy nem fogom itthagyni csak azért, mert talán odakint könnyebben boldogulnék. Egyetértek a valamelyik előző hozzászólóval, hogy ez kicsit olyan menekülésnek tűnik. De az is lehet, hogy csak én vagyok túl földhözragadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!