Mi a neve ennek a fogalomnak?
Kedves 15:26-os!
Hogy egy nagy klasszikust idézzek: "Nem kell itt maradni. El lehet menni."
Bár ehhez az illető beszédstílusa is hozzá tartozik.
16:42-nek:
Ha Te szereted ezt, amit Hazának lehet hívni, a benne élő összes emberrel, beleértve pl. kiváló politikusainkat, akik már csaknem az egészet eladták, meg az adórendszert, meg a szociális ellátórendszert, meg hadd ne soroljam, akkor én is gratulálok neked!!
Én nagyon szeretném szeretni a hazámat, de a gyerekkori emlékeimen kívül semmi pozitív nincs benne, pedig hidd el, tényleg szeretném.
Vagy mondjuk meséld el, miért kéne annyira szeretnünk, mi olyan fantasztikus benne?
Persze, értem én, hogy valószínűleg az alapvető hazaszeretetre gondoltál Te, de ennek az orszégnak az esetében ezt sajnos érdemes újragondolni.
Ja, nem is beszélve arról, hogy ez lassan mindenki országa lesz, csak nem a tisztességesen élni akaró, becsületes embereké (biztos, hogy érti mindenki, mire gondolok itt).
Bocsánat az OFF miatt.
21:45
Mikor emigrálsz? Ne csak a szád járjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!