Tolsztoj és a nők?
Szia! Úgy tűnik szeretői nem voltak, de minden regénye a szerelemről is szól, vagyis szerelmes asszonyokról. Készíts régi szép női képeket, nevez meg őket a regényei alapján, írjál egy két mondatot miért lett főhős a regényében szereplő hölgy. Itt van a wikpedia olvad át, talán tudsz ezekből az infókból ötletet meríteni.
A fontos az hogy tudd a regényeiben szereplő nők nevét.
5-6 képet biztosan tudsz szerezni, olyan nagyon régi szép hölgyek fotói. Ha keresel híres festők neveit, azok között biztosan fogsz találni szép hölgyeket.
Itt van egy csomó szép hölgy, igaz ők nem túl régiek, de híres színésznők akik játszották Anna Karenina szerepét.
és akik Natasa szerepét játszották
Háború és Béke! Ebben kb 3 szerelmes hölgy van, ha jól emlékszem a regényre.
Ott van a wikipedia, gyorsan átnézed Tolsztoj regényeiben szereplő szerelmes nők neveit. utána a képeket, és mint írtam felcímkézed, ha szükséges pár mondatban a képre írod, azt amit a tanár kér, igazából keveset írtál, ezért nem tudom... talán Anna Karenina aki szerelmes volt, és viszonyt folytatott/azt már elfelejettem , hogy kíve/ azt hiszem később öngyilkos lett. Aztán A háború és béke, abban Natasa lett szerelmes,... nézz utána kik szerepelnek a regényben.
Ennyi, sajna már nem igazán emlékszem a nevekre./szerelmes hölgyek/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!