Hogyan lehet megmondani ránézésre egy nőről (! ) hogy zsidó?
Figyelt kérdés
Azt értem, hogy a férfiaknál a horgas orr és a jellegzetes szakál miatt egyből rá lehet ismerni, de azt sosem tudtam, hogy a nőkön vannak e ilyen jellegzetességek. HM?2010. jan. 20. 18:06
11/13 ekeke válasza:
Zsidó mint rassz létezhetett eredetileg, pont úgy néz ki, mint egy palesztin.
Később elvándoroltak, keveredtek, mások is felvették a vallásukat, sokkal többen, mint ők, egész más embertani sajátosságúak. Ami ma zsidó itt magyarországon, az többségében kazár, legalábbis ezt hallottam.
Másrészt a legfontosabb, amit figyelembe kell venni:
tettei, tervei, létrehozott alkotásai után ítéld az embert, ha már ítélni akarsz!
12/13 A kérdező kommentje:
NEM ÍTÉLNI AKAROK. Hogy lehettek ennyire együgyüek? Csak érdekelt, mert ott vannak a férfiak és ők ált pajeszt nvesztenek, hórihorgas orruk van és körül vannak metélve. Ismétlem: általában! Érdekelt, hogy a nőknél vannak e ilyenek?
2010. jan. 31. 18:27
13/13 anonim válasza:
Természetesen a "minden cukor szénhidrát de nem minden szénhidrát cukor" elmélet itt is igazolódik.Nem minden zsidónak van göndör haja és görbe orra,de ha egy embernek (különösen nőnek) jellegzetes göndör haja van és jellegzetes görbe orra "együtt",akkor 100%,hogy annak a felmenői között volt/van zsidó származású ember.Egyszerűen annyi igazoló példát lehet látni nap mint nap erre a fajtára,hogy hihetetlen.Bár nem tudom,hogy ez "képesség" kérdése-e,de igenis meg lehet állapítani szinte rögtön az illetőről,hogy "az"-e avagy sem.És véletlenül se értsetek félre,mert van "szép" zsidó lány,és kevésbé szép...Nézzétek csak meg az Annak Frank filmek főszereplőit.Ezzel nem arra akartam utalni,hogy szép lenne,de ő például jellegzetes és tipikus.Pár példa után az ember maga is el tudja dönteni. Egyébként a göndör haj,átlagosnál is rosszabb szem,nagy orr,hófehér bőr,széles száj,nimfomanizmus. Persze lesznek olyanok,akik pisztolyt szegeznek ezek után rám,de én így gondolom.Nyugodtan lehet szapulni és kritizálni.Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!