Mennyi az átlagos reakcióidő?
Ezt felejtsd el. Egy ember reakcióidejét nem lehet egy átlaghoz viszonyítani. Vegyük a PÁV-ot. Ha mentősnek készülsz, akkor kiemelkedően jónak kell lenni ezen a téren, de lehet neked jóval átlag felett, ha a mérés időpontjában nem éri el a szintet. Ezt szinte minden befolyásolja. Lehet, hogy a nálad mért adat nem a max. Pl egy teszten izgulsz, hogy jó legyen. De ha mondjuk az életed függ ezen, akkor el sem hinnék a reakcióidőd. Pl őrségben minden egyes órában csökken. Az első órában elvártan cselekednél, de mondjuk 8 óra után már lehet, hogy te kapnál golyót...
A reakcióidő egy dolog.
Ha van jogsid, tudod milyen fontos ez, de mégsem mérik és egy lajhár is kaphat jogsit, ha tudja a szabályokat, pedig egy baleset nem csak a vétkes sofőrön múlik...
Igen, az általad írt érték valóban jó.
Nekem még a primitívebb teszten lett hasonló eredményem.
Így nézett ki:
Egy teniszlabdát ejtettek egy, kb másfélszer akkora átmérőjű csőbe, ami össze-vissza pattogott benne, míg leért. A cső alja és az asztal között egy tenyérnyinél valamivel nagyobb hely volt és úgy kellett elütni a labdát, hogy ne érjen az asztalhoz. 10-ből 9 szer ütöttem el szabályosan, amire azt mondták, hogy nagyon jó. Értéket nem tudok mondani, azt nem mondták, csak hogy jó. Ebben viszont ne bízz, mit mondtam, ez a teszt idején elért eredmény, ennél bizonyos esetekben lehet nagyobb és jóval kisebb is. De az általad írt teszteredmény elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!