Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Sportszervezőnek van jövője?

Sportszervezőnek van jövője?

Figyelt kérdés

Szerintem igen, még külföldön is.

Most megyek továbbtanulni egyetemre. A másik választás a szabad bölcsészet lenne. De szerintem azt meg se jelölöm, jó lesz hobbinak.

Sportszervező jól kereshet? Van rá igény?

2010. jan. 9. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Van belőlük egy rakás, csak +100 km/h-ás hátszéllel tudsz elhelyezkedni. Szerintem, bár lehet rosszul látom mert kicsi a mintám:)
2010. jan. 9. 15:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyiket se jelöld meg.Sportszervezőnek idehaza nincs jövője,meg ezzel külföldre se igen lehet kijutni.A szabadbölcsész meg csak arra jó,h ne unatkozz 3évig otthon-illetve h unatkozz az egyetemen...szóval az egy nagy nullát se ér,szerintem válassz mást,én mint egyetimsta a mérnök szakokat javasolnám neked,vagy olyasmit,amire jó mesterképzéseket lehet építeni,amik piacképesnek tűnnek-látogass el az OM honlapjára és nézz körül,majd ha megtetszik vmi,akkor olvasgass fórumokat h mik a tapasztalatok-sajnos nagyon kevés az olyan szakma,amivel érsz is vmit.Nagyon meg kell gondolni,h mire szánod az idődet.
2010. jan. 9. 15:32
 3/5 A kérdező kommentje:
de mért ne lenne igény a sportszervezőire. magyarázza el mér valaki. van rá igény, csak nem akkora mint a te leendő szakmáddal. pont.
2010. jan. 9. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Minek kérdezed meg mások véleményét, ha ilyen holtbiztos vagy benne?? :)
2010. aug. 3. 19:40
 5/5 anonim válasza:
már megint ez a tipikus "aki nem mérnök az b@zi" hozzá állás... Miért ne végezhetne olyat ami érdekli, ahelyett ami nem érdekli. Ha egy szak nem érdekel, akkor tortúra lesz az a 4-5 év (mert biztosra kicsúszik 1-2 évvel ha nem érdekli). Plusz nem garantálja semmi, hogy abban el tud helyezkedni, sőt egy gyakorlotabb HR-es egyből kiszúrja, ha valaki nem elkötelezett szakmailag, és ergo ha nincs benne hivatástudat, akkor valószínűleg a munkát is félvállról veszi majd. De egyértelmű, hogy olyat alkalmaznék szívesen egy feladatra akit érdekel az adott probléma megoldása olyannal szemben aki csak "mer' piacképes akartam lenni". Szóval röviden : válaszd bátran amit akarsz, ma Magyarországon semmilyen szakkal nem garantált,hogy elhelyezkedsz. De ha olyat tanulsz amit szeretnél akkor legalább az esélyed megvan rá, hogy egyszer majd azzal foglalkozz ami érdekel!
2011. jan. 28. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!