Szerintetek mikor robban ki a 3-dik világháború?
Figyelt kérdés
Egyre jobban úgytűnik ez elkerülhetetlen.Pl.: Ukrán vs. Orosz! Energiaválság! Meg egyebek. Szerintetek?2014. júl. 19. 18:22
2/5 anonim válasza:
honnan tudod, hogy lesz? Egyébként minden a történelemben lévő virágzó társadalom végül elbukott. Rómaiak is csak egy példa a sok közül, vagy maják. Az ember csak a pillanatnyi jólétét élvezi, nem gondolva mi fog történni évtizedek múlva. Az egyre növekvő népesség miatt rengeteg víz és élelemhiány lesz a világon. Szerintem egy esetleges háború az erőforrásokért kihathat mindenfelé. az olajért fojtatott harc is, háború köntösben. Csak 2070re 9milliárd lesz a világ népessége. 1940ben 2,5 milliárd volt. A föld egyszercsak eljut egy olyan szintre, amikor se élelmet, se munkát nem tud biztosítani mindenkinek. Jönnek majd a zavargások és az egyre nagyobb feszültség. Mivel munka nem lesz mindenki számára elérhető, azok visszatérnek az önfenntartó életvitelhez. Termelnek amit tudnak. Keserű világkép, jövőbe látás ez részemről. Ez mind az emberi mohóság végeredménye lesz.
3/5 Napfonat válasza:
2-es! Teljes mértékben egyetértek, azzal a különbséggel, hogy jelenleg 7,3 milliárd ember él a Földön. Szerinted a 9 milliárdot csak 55-60 év múlva éri el?
Mivel a fejlett országokban végbement demográfiai események alapján kifejlesztett demográfiai modellek, prognózisok akkor sem állják meg a helyüket, ha rájuk erőltetik, ez azt jelenti, hogy 2025-re szerintem már 9 milliárd lesz a Föld lakossága, 2070-re meg a jó ég tudja, hogy mennyien!
4/5 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy nem fog kirobbanni a 3. világháború. Már elkezdődött. A háborúk világszintű kiterjedése a gazdasági rendszer összeomlása után várható.
5/5 A kérdező kommentje:
Van benne valami.
2014. júl. 24. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!