Hogyan esett a kanál a tv tetejéről?
Volt régebben, évekkel ezelőtt az a Kiválasztott című műsor Uri Gellerrel, bizonyára mindenki emlékszik rá.:D Na és volt olyan, mikor azt mondta, hogy tegyünk egy kanalat a tv tetejére és az onnan le fog majd esni magától. Na én ezt meg is csináltam, fogtam egy kanalat és rátettem a tv tetejére ( nem plazma tv hanem az a régebbi fajta kocka tv!). Nem billegett rajta hanem teljesen stabilan rátettem. Aztán leültem a tv elé a földre és figyeltem mikor fog leesni. Kb. 4-5 perc elteltével a kanál mintha ugrott volna egyet, leesett a tv tetejéről felém és mintha közbe pattogott is volna hozzá a földön. A tv elé kb. 1 méterrel esett le. Ja és a hangerő nem volt felvéve hanem normális volt.
Valami magyarázat? Azóta is érdekel.
Megvan a magyarázat rá, de szerintem rossz helyen keresed a választ! Keresgess, kutass fel mindent, olvass róla rengeteget, ha elmész a végsőkig megtalálod a választ.
Én már tudom! Sok sikert!
Én arra gondolok, hogy mivel a hangszóró a tv burkához hozzáér, így amikor hang van az is remeg egy kicsit, és a tvk 90%nak nem vízszinted a teteje, így 1x csak elkezd csúszni a kanál a folyamatos kis rezgésektől. Vagyis nálunk a tv műanyagja remeg egy kicsit, amikor nem halkan szól.
Amúgy kipróbáltam, és reklám, híradó alatt is leesett a kanál rá 1-2 hétre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!