Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Lehetnék patológus, ha (vegyip...

Lehetnék patológus, ha (vegyipari) szakközépiskolába járok? :/

Figyelt kérdés

Szeretem a mostani iskolámat és nem szívesen mennék el :( Muszáj lenne elmennem gimnáziumba, ha patológus szeretnék lenni? És mi van akkor, ha közben úgy döntök, mégis inkább vegyész akarok leni? :|| Mit csináljak? :(

16/L

2014. júl. 7. 14:48
1 2
 11/14 anonim válasza:

Mondjuk itt még magánpraxist sem tudsz nyitni, mert ugye nem viheted haza a halottkat. :)

Viszont ha érdekel, akkor ne menjen el a kedved, mert mire végzel, az jó pár év, és egyszer csak javul az orvosok fizetése is az országban.

Plusz, ha most vegyipari suliba jársz, akkor a kisujjadból ki fogod rázni a kémia felvételit, meg majd az orvosin a kémiát miközben a többiek szenvednek vele, és örülnek ha kapnak egy 2-est.

Ezen felül meg még van egy hasonló lehetőség, ami még izgalmasabb, plusz az jobban fizet.

Az az igazságügyi orvos szakértő.

A patológiánál ugye betegségekről szól a történet, míg ez utóbbinál balesetek, gyilkosságok, körül forog minden.

De az egyetemen mindkettőből lesz elmélet és gyakorlat is bőven, és úgyis csak a 6. év után kell szakosodni.

2014. júl. 8. 13:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi, én isgondolkodtam az igazságügyi orvosszakértőn, főleg, mióta mostanában Investigation Discoveryt nézek :D Ráadásul esetleg ha kimennék külföldre, ott még jobban is keresnék vele, mint itthon. Gondolom :)
2014. júl. 8. 17:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Orvosira biológia-kémia vagy biológia-fizika emelt szintű érettségi kell. Neked a kémia adott, csak a biológia emelthez kell tanárt keresned.
2014. júl. 9. 22:25
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. júl. 10. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!