Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Lehetnék patológus, ha (vegyip...

Lehetnék patológus, ha (vegyipari) szakközépiskolába járok? :/

Figyelt kérdés

Szeretem a mostani iskolámat és nem szívesen mennék el :( Muszáj lenne elmennem gimnáziumba, ha patológus szeretnék lenni? És mi van akkor, ha közben úgy döntök, mégis inkább vegyész akarok leni? :|| Mit csináljak? :(

16/L

2014. júl. 7. 14:48
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Most leszek amúgy 10.-es
2014. júl. 7. 14:49
 2/14 anonim ***** válasza:
Van még két éved dönteni, hogy milyen egyetmre akarsz menni és az fogja eldönteni. Nyugodtan végigjárhatod itt mind a 4 osztályt.
2014. júl. 7. 14:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Ohh, hála az égnek :D Köszönöm :)
2014. júl. 7. 15:01
 4/14 anonim válasza:
Patológus csak orvosi diplomával lehetsz, majd ugye szakosodni kell. De nem nagyon fogsz megélni belőle, egyébként én is annak tanultam.
2014. júl. 7. 15:12
 5/14 anonim ***** válasza:
bármi lehetsz, senkit se érdekel honnan jöttél csak az hogy milyen eredménnyel
2014. júl. 7. 15:21
 6/14 A kérdező kommentje:

köszi :)

15:12 Miért nem lehet belőle megélni? Emberek mindig halnak meg o.o

2014. júl. 7. 23:37
 7/14 anonim ***** válasza:
Magyarországon az egészségügyiseket nagyon nem fizetik meg. Ha érdekel a kémia és a vegyészet, én a helyedben biomérnöknek, vagy vegyipari mérnöknek mennék. A mérnököknek sokkal jobb a helyzete.
2014. júl. 7. 23:48
 8/14 reptoid tudós 2 ***** válasza:

"Magyarországon az egészségügyiseket nagyon nem fizetik meg."

Mégis az összes háziorvos és szakorvos új autóval közlekedik, heti 2-3 napon 4 órát dolgozik. És sírnak hogy nincsenek megfizetve...

2014. júl. 8. 00:22
 9/14 anonim válasza:

"15:12 Miért nem lehet belőle megélni? Emberek mindig halnak meg o.o"

Az igaz, de erre még annyit sem költ az állam, mint a többi részre.

Míg egy műtőben azért elvárható, hogy legyenek új műszerek, és működjenek is, addig a bonctermekben...

Ne részletezzem néha mi van ott.

Az egyik patológus orvos, aki már főorvos is volt amikor nála voltam gyakorlaton (tehát nem ma kezdte a szakmát), sok év után megengedhette magának, hogy vegyen egy vadi új Suzukit (asszem akkor az SX4 volt nagy szám).

Megesküdnék rá, hogy még mindig azzal jár.

Egyébként nem elvenni akartam a kedved, mert (most morbidul hangzik), amúgy nagyon sok érdekes dolog van a patológiában.

2014. júl. 8. 08:25
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi :) Bár ezek után meggondolom, akarok-e patológus lenni...Bírom, hogy ha kinézek valami olyan szakmát, ami tetszene elsőre, vagy kiderül, hogy mégse olyan buli az egész, hanem hót unalmas, vagy hogy érdekes, csak épp nem fzetik meg :(
2014. júl. 8. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!