Lehetnék patológus, ha (vegyipari) szakközépiskolába járok? :/
Szeretem a mostani iskolámat és nem szívesen mennék el :( Muszáj lenne elmennem gimnáziumba, ha patológus szeretnék lenni? És mi van akkor, ha közben úgy döntök, mégis inkább vegyész akarok leni? :|| Mit csináljak? :(
16/L
köszi :)
15:12 Miért nem lehet belőle megélni? Emberek mindig halnak meg o.o
"Magyarországon az egészségügyiseket nagyon nem fizetik meg."
Mégis az összes háziorvos és szakorvos új autóval közlekedik, heti 2-3 napon 4 órát dolgozik. És sírnak hogy nincsenek megfizetve...
"15:12 Miért nem lehet belőle megélni? Emberek mindig halnak meg o.o"
Az igaz, de erre még annyit sem költ az állam, mint a többi részre.
Míg egy műtőben azért elvárható, hogy legyenek új műszerek, és működjenek is, addig a bonctermekben...
Ne részletezzem néha mi van ott.
Az egyik patológus orvos, aki már főorvos is volt amikor nála voltam gyakorlaton (tehát nem ma kezdte a szakmát), sok év után megengedhette magának, hogy vegyen egy vadi új Suzukit (asszem akkor az SX4 volt nagy szám).
Megesküdnék rá, hogy még mindig azzal jár.
Egyébként nem elvenni akartam a kedved, mert (most morbidul hangzik), amúgy nagyon sok érdekes dolog van a patológiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!