Szerintetek ember már járt a Marson? Sok helyen olvastam, hogy már jártunk ott. Mi lehet az igazság?
Ki tudja, azt hazudnak, amit akarnak.
Persze az itteni parasztok képtelenek elviselni, h lehet nem tájékoztat 100%-osan a Nasa.
Mert szerintük minden úgy van, ahogy Erős Antónia a TV-ben előadja.
Szal a lehető legrosszabb helyre jöttél kérdezősködni.
"Erre az elvre épül az egész hadiipar"
Hát persze, a hadiipar eltitkolja a fejlesztéseit, nehogy valaki megvegye a fegyvereiket, miközben fegyvereladásból élnek. Sőt annyira titkolják, hogy háborúban sem használják a fegyvereket, nehogy az ellenség megtudja, hogy milyen szipi-szupi fegyvereik vannak, inkább elveszítik a konfliktusokat falból. :D
Az USA-ba már tonnaszámra szállítják szerintem az ásványkincseket a Marsról, csak nem adják el senkinek, nehogy lebukjanak, bár így hasznuk sincs belőle, de hát ilyen az élet.
Na erről beszéltem, ez a hülye azt hiszi, h az ipari meg stb kémek csak a James Bondban léteznek.
Na nem, baj legalább van kin röhögni:D
Jah még annyit, h amit eladnak fegyvereket azokat azért tudod annyiért megvenni, mert már elavult szar.
Azt a pénzt meg szépen forgatják vissza a legújabb fejlesztésekbe, amit úgy titkolnak, mint az állat.
Ugyan ez megy IT területen....
Srácok ez nem az Ezotéria kategória. Itt a "bárhol megnézheted", meg az "ez a hülye azt hiszi" típusú érvelés édes kevés lesz ahhoz, hogy bárki komolyan vegyen titeket.
Vagy igazából ez a hadiipari konteó a megdönthetetlen érv amellett, hogy a Marson járt már ember? Briliáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!