Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Rájöttem az emberiség problémá...

Rájöttem az emberiség problémájára?

Figyelt kérdés

Ha belegondolunk a munkanélküliségtől kezdve, a felszínes kapcsolatokig, és a sok válások is gyökeresen vissza vezethető egy összesített problémara, és ez a következő: túl sokan vagyunk a földön. Erre elvileg Hitler is rájött, csak én kevésbé radikálisabb megoldással állnék elő, nézzük meg az alábbi videót robotokról: https://www.youtube.com/watch?v=tGaBQZ195tA

mint láthatjuk még kezdetleges fázisban van, de pár év múlva csak egy olyan gép kellene ami kielégít minden szexuális vágyat a férfiaknál. Csak gondoljuk el, ki lehet kapcsolni amikor akarjuk, azokról a témákról lehet velük beszélni ami minket érdekel, akkor van szex és úgy ahogy mi akarjuk. Nagyobb lecsökkenne ilyen gépek gyártása miatt a kora szülött gyerekek születési aránya.

Mit gondoltak? :D

2014. jún. 25. 08:40
1 2 3
 21/24 Wadmalac ***** válasza:

A "találmányod" két hatást valóban elérhet, aminek előnye lehet társadalmi szempontból.

1. drasztikusan csökkentheti a szexuális úton terjedő betegségeket

2. kihalásra ítélheti "a legősibb iparágat".

:)

2014. jún. 26. 11:46
 22/24 A kérdező kommentje:

" Nem a gépekhez (vagy állatokhoz) kellene idomulnunk, hanem a Kezdet Emberéhez kellene "felnőnünk" (Adam Quadmon)"

Még erre egy gondolat, én foglalkoztam kutyapszichológiával(programozással is), és lehet h akitől idézel nem biztos h tudott annyit az állat lelki világáról, vagy a programozásról, mint amennyit én tudok(bár ha a zárójeles rész te írtad bele akkor te neked szól, nem akitől idézted). Nem okoskodni akarok, 4 évig kutyákkal foglalkoztam, és kiskorom óta foglalkozok a programozással is, de most az állatok lelki világáról akartam csak annyit mondani, h mivel egyszerűbb az állat lelki világa mint a miénk egyszerűbb is megérteni, és gyökereinknél fogva hasonlítunk rájuk. Ember pszichológia is, ezekre az alap pszichológiára épül, mint az állatoké, azok a dolgok ott vannak szerintem mindenkibe, ami annyira mélyen vannak h nem tudod őket kigyomlálni soha az emberből. Így ez az idézet hitelességét és értelmét veszti.

" Nem a gépekhez kellene idomulnunk, hanem a Kezdet Emberéhez kellene "felnőnünk"" Nem így szól az idézet?

2014. jún. 26. 11:47
 23/24 anonim ***** válasza:
59%

Bocsánat, félreérthető voltam. Nem idézet, izé... saját konzseniális gondolat... khm. Tehát így látom:

Nem a gépekhez, vagy állatokhoz kellene idomulnunk, hanem a Kezdet Emberéhez kellene felnőnünk.

Az Eredetről való tudomás benne van a gyerekben (nem tanítják, úgy születik) ez adja a méltóságát. Ezt TAPASZTALJA - hiszen figyelme, ahogy tanulja a világot intuitív (nem racionális) Mindezek nélkül NEM TUDNA megtanulni beszélni szavakkkal - ezt látom, értem, de most nem megyek bele mélyebben.

Adam Quadmon a héber tradícióban azt jelenti: a Kezdet Embere. Más tradíciókban is megvan ez: a kezdet embere - akiből deriválódott minden. Ezért "hasonlítunk" az állatokhoz is. Ez még a bűnbeesés előtti istenképűség. Ebből lett Ádám. (tudom, hogy minusz 100%-os leszek, de nem baj, esetleg könyörüljetek rajtam!:). Tudjál róla: az ember vetette ki magából a világot. Azt állatokat ő nevezte meg: ez utal a tradíciókban erre. Na meg a nagy hasonlóság: Csak épp az állat fajspecifikus: tehát a pók gyönyörű hálót sző (én nem tudnék olyan szépet szőni) a méh lépet készít (fantasztikus geometriával: a legkisebb anyagfelhasználással a legnagyobb térfogatot! ilyet se tudnék) Viszont mi szabadok vagyunk: lehetek szövőnő, keramikus, grafikus, festőművész, óvónő, tanítónő - tehát nincs egy meghatározott irány, amit mindenképp tartanom kell, különben elpusztulok. Ez nagy különbség ám!

[még egy megjegyzés: ha agyad illúziójának véled az (elmúlt) szerelemed, akkor az nem volt az igazi. Azért is a legnagyszerűbb érzés a szerelem: mert akkor Egy-ként tapasztalja a világot és magát az ember. Lehet, hogy ez pillanatokig tart csak: de érdemes visszaemlékezni: az nagyon más volt. Egy - ebből lesz a kettő - és visszakívánkozik az Egy-ségbe. Vannak intuitív pillanatai az embernek. Az más, mint mikor racionálisan rágódik valamin,mint ahogy pl itt teszem :))]

aa

2014. jún. 26. 20:52
 24/24 A kérdező kommentje:

Nagyon jó dolgokat írtál szerintem, utána nézek még ennek a Adam Quadmon-nak, bár még nem találtam róla semmit neten. Személy szerint nekem hasznos volt az írásod, még ha más le is minuszolja esetleg

köszi h írtál

2014. jún. 26. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!