Hogyan tudnám legjobban feladni a testem? Hány napig tartana?
"Amúgy is sokat lehet spórolni,de a testnek mindenképpen jó, ha heti 1szer nem eszik az ember,"
Hű de nagyon jó a testnek. Szerinted miért érzünk szomjúságot? Szerintem azért, mert a szervezetnek vízre lenne szüksége.
Érdekes emberke vagy, kíváncsi lennék milyen vagy valójában.
Szadista és elvont.. nem egy mindennapos.
Amúgy szerintem az ilyenek a legrosszabbak.. Szomjan-, éhen halni, halálra fagyni, szétégni ilyenek.
Játékból semmiképpen ne szomjazz!
A dehidráció nagy károkat okoz a szervezetnek, majdani észhez tért, felnőtt vagy öreg állapotodban szükséged lesz még az egészséges testedre, még a filózáshoz is!
Ha nem akarsz enni, ezzel lehet játszani, de utána mindig hízz vissza a normál súlyodra, és zabálj vitamint és nyomelemet.
jja.. amúgy nem tudsz elmélkedni a világ folyásán, mert még nem is ÉLTÉL.
Majd ha éltél már, megéltél mindent, lehet módot találni az elmélkedésre, és haszonra fordítani: a következő generációkat ellátni a tapasztalati anyagoddal.
Meddő, üres, csecsszopó életekkel van tele a mi kis világunk, csupa holtig egyetemista figurával...
szia..
kérlek olvasd VÉGIG
nem értem miért akarsz meghalni és miért pont így.
lehet hogy a halál után nincs semmi.. azt akarod megtudni milyen?
de még ha van is nem véletlenül élünk.
ma már rengeteg más módszer létezik arra hogy megtudj ilyesmiket. (hipnózis agykontroll stb.)
javasolnám hogy menj el pszichológushoz, minden problémára van megoldás, de ha így foltatod az agyad olyan károsodást szenved, hogy már ha akarnád se tudnád megérteni mi van a halál után.
éhezéses helyzetben gyakra lehetnek halucinációid, ami nem egyenlő a "megtudással".
tényleg kérj segítséget. velem is beszélgethetsz privátban ha akarsz, nem vagyok pszichológus, de talán meg tudlak győzni hogy vannak jobb módszerek is
a szektáról pedig anyit, hogy nem tudom miért érdeke a vezetőjének hogy meghalj, de gondolkodj el ezen, mert biztos van neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!