Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám legjobban...

Hogyan tudnám legjobban feladni a testem? Hány napig tartana?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy nem iszom több folyadékot, s persze nem is eszem. Kimegyek a hegyekbe valami patakpartra és elmélkedem a világ folyásán, majd szép lassan, csendes magányomban elmúlok.
2010. jan. 4. 17:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Folyadék nélkül 3 napig, étel nélkül hónapokig, attól függ, mennyi felesleg van rajtad. Ez elég nagy szenvedést okoz, így mást javasolnék, vagy nem javasolnék semmit.
2010. jan. 4. 17:53
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
kaja nélkül kb 3 hét, utána ha élsz is, nem tudsz nagyon mozgolódni. de igen, a víz a 3 nap....
2010. jan. 4. 17:59
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
Én azért sajnálnálak...
2010. jan. 4. 18:01
 4/20 anonim ***** válasza:
79%

Inkább ne tedd, az öngyilkosság semmire sem válasz.

Amúgy valószínűleg Magyarországon egyetlen hely sincs, ahol három hétig ne járna ember, úgyhogy vélhetőleg megtalálnának és megmentenének.

2010. jan. 4. 18:10
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
Elvileg néhány napig kibírod víz nélkül, de már a második után annyira szomjas lennél, hogy bármit meginnál. Az életösztön elég erös mindenkiben...
2010. jan. 4. 18:29
 6/20 A kérdező kommentje:

Tehát 3nap víz nélkül.

Szoktam böjtölgetni, mert miért ne, s előfordul a szárazböjt. Tehát egy napig nem eszem nem iszom semmit. Simán megy. Néha nehéz, de a 2.napon már kezdem megszokni. Aztán kezdek remegni, a gyomrom szokott, meg úgy legyengülök. Fejfájás, szédelgés, félelem. Innen nem mentem tovább, inkább iszom. Meleget. Ekkor kiver a víz, mindenhonnan váladékok jönnek a testemből. A bőrömön helyenként csípéseket érzek, mintha valami megszúrkálna. Érzem ahogy az egész testemen végigmegy valami. Végül könnyű leszek, nagyon könnyű.

Akkor még másfél napot kell ráhúzni s megtudom, mi lesz földi létem után.

2010. jan. 4. 18:42
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Eleg aszketa eletmodot uzol. milyen szektahoz tartozol?
2010. jan. 4. 19:21
 8/20 anonim ***** válasza:
79%
az öngyilkossághoz nagy bátorság kell,nem olyan egyszerű.
2010. jan. 5. 00:19
 9/20 anonim ***** válasza:
Víz nélkül egy hétig is ki lehet bírni. Szerintem te pont bírnád, mert a szervezeted hozzá van szoktatva valamilyen szinten ehhez. De nagyon nagy szenvedés. Nem olyan nyugis békés elmúlás...
2010. jan. 5. 00:22
 10/20 A kérdező kommentje:

Aszkéta és szekta. Nem látok összefüggést. Amúgy is sokat lehet spórolni,de a testnek mindenképpen jó, ha heti 1szer nem eszik az ember, s amúgy se kell túlzásba vinni. Csak figyelem a testem,. Benne élni, de nem ismerni, ez abszurdum. Szétnézek és azt látom, hogy mindenkit a teste, az érzékei irányítanak. Én azt akarom, hogy én irányítsak. A test minden szenvedés forrása.

Arra gondolok, hogy próbálok egyre messzebb menni. 2napig aztán pár nap szünet majd 2és fél nap 3 3ésfél stb

2010. jan. 5. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!