Hogyan tudnám legjobban feladni a testem? Hány napig tartana?
Inkább ne tedd, az öngyilkosság semmire sem válasz.
Amúgy valószínűleg Magyarországon egyetlen hely sincs, ahol három hétig ne járna ember, úgyhogy vélhetőleg megtalálnának és megmentenének.
Tehát 3nap víz nélkül.
Szoktam böjtölgetni, mert miért ne, s előfordul a szárazböjt. Tehát egy napig nem eszem nem iszom semmit. Simán megy. Néha nehéz, de a 2.napon már kezdem megszokni. Aztán kezdek remegni, a gyomrom szokott, meg úgy legyengülök. Fejfájás, szédelgés, félelem. Innen nem mentem tovább, inkább iszom. Meleget. Ekkor kiver a víz, mindenhonnan váladékok jönnek a testemből. A bőrömön helyenként csípéseket érzek, mintha valami megszúrkálna. Érzem ahogy az egész testemen végigmegy valami. Végül könnyű leszek, nagyon könnyű.
Akkor még másfél napot kell ráhúzni s megtudom, mi lesz földi létem után.
Aszkéta és szekta. Nem látok összefüggést. Amúgy is sokat lehet spórolni,de a testnek mindenképpen jó, ha heti 1szer nem eszik az ember, s amúgy se kell túlzásba vinni. Csak figyelem a testem,. Benne élni, de nem ismerni, ez abszurdum. Szétnézek és azt látom, hogy mindenkit a teste, az érzékei irányítanak. Én azt akarom, hogy én irányítsak. A test minden szenvedés forrása.
Arra gondolok, hogy próbálok egyre messzebb menni. 2napig aztán pár nap szünet majd 2és fél nap 3 3ésfél stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!